середа, 29 травня 2019 12:21

7,5 млн грн виділили на ремонт шкіл Коломацької громади

7,5 млн грн виділили на ремонт шкіл Коломацької громади
Коломацька школа. Фото: poltava.to

На ремонт двох шкіл у Коломацькій ОТГ витратять 7,5 млн грн. Відремонтують заклади в селах Коломацьке та Василівка.

Про це "Газеті" розповів голова громади Євген Почечун.

"Кошти на ремонт виділили з місцевого бюджету. В Коломацькій школі виконають зовнішні роботи. Утеплять стіни, замінять вікна, полагодять дах. Внутрішні роботи перенесемо на наступний рік. Василівська школа має 4 приміщення. Відремонтуємо те, де розміщені спортивна зала, їдальня та майстерня. Це буде капітальна реконструкція. Зараз будівля в аварійному стані", - сказав Почечун.

За словами сільського голови, по Коломацькій школі проектна документація готова, а по Василівській - зроблять найближчим часом. Роботи планують закінчити восени.

"У перспективі плануємо замовити проект для реорганізації одного з приміщень школи в селі Степанівка у дитячий садок. Зараз воно не використовується", - додав Євген Почечун.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коломацька ОТГ отримала у власність 814 га землі

6 травня поблизу села Василівка Полтавської області місцеві мешканці перекрили міжнародну трасу Київ - Харків. Причина — передача 14 га пасовищ у власність фермера без відома сільради.

Зараз ви читаєте новину «7,5 млн грн виділили на ремонт шкіл Коломацької громади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають