понеділок, 10 червня 2019 10:58

70-річного стрілка засудили до 9 років

70-річного стрілка засудили до 9 років
70-річного стрілка засудили до 9 років. Фото: poltava.to

70-річний пенсіонер, який застрелив директора металобази, отримав 9 років ув'язнення.

Убивство сталося 30 липня 2018 року повідомляє poltava.to.

70-річний пенсіонер МВС пострілом у голову вбив директора пункту прийому металобрухту на Супрунівському промвузлі. Після цього чоловік поїхав додому, де його і затримали правоохоронці. Наступного дня його взяли під варту.

"Володимир Кружилов убив директора металобази бо той нібито недоплатив йому, а потім назвав бомжем та виштовхав. Того ж дня пенсіонера затримали. Коли правоохоронці прийшли до квартири Кружилова на вулиці Соборності, 51, він вистрибнув із вікна. Зламав обидві ноги, тому його госпіталізували. Цей вчинок пояснив тим, що занервував. У гаражі затриманого на вулиці Сінній, а також у його помешканні поліцейські вилучили 100 патронів, 5 вибухових пристроїв та 2 підривачі", - повідомляють у інтернет-виданні.

Поліцейські визначили кваліфікацію цієї справи за трьома статтями: носіння, зберігання та придбання вогнепальної зброї, боєприпасів, вибухових речовин або пристроїв без передбаченого законом дозволу; умисне вбивство; замах на умисне вбивство, вчинений з метою приховати інше умисне вбивство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Полтаві дівчині біля школи прострелили ногу

Колегія суддів заслухала свідчення всіх сторін у справі та вивчила надані докази й вирішила, що матеріалів недостатньо, аби засудити Володимира Кружилова за всіма інкримінованими статтями.

Виключили статтю про замах на вбивство працівника металобази. Про це повідомляли робітники пункту прийому металобрухту, але слідчі цього не довели.

За сукупністю злочинів (вбивство та незаконне зберігання зброї) Володимира Кружилова засудили до 9 років позбавлення волі.

30 липня о 15:00 у селі Супрунівка Полтавського району сталося вбивство. Із вогнепальної зброї застрелили 36-річного працівника металобази.

Зараз ви читаєте новину «70-річного стрілка засудили до 9 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають