Ексклюзиви
пʼятниця, 07 червня 2019 14:08

У Полтаві дівчині біля школи прострелили ногу

У Полтаві дівчині біля школи прострелили ногу
Фото: regnum.ru

Уночі 6 червня в Полтаві 18-річній дівчині прострелили ногу. Стріляли з вікна житлового будинку навпроти школи для дітей зі зниженим зором.

Про це Gazeta.ua розповіла постраждала Катерина Коваленко.

Інцидент стався близько 23:50 у полтавському мікрорайоні Половки у пров. Космічному. Дівчина зі своїм хлопцем та його другом йшли алеєю. З одного її боку розташована школа №40 для дітей зі зниженим зором, з другого - багатоквартирний житловий будинок за адресою Космічний провулок, 5.

"Ми йшли, розмовляли. Почули хлопок. Я відчула різкий біль у нозі. Присвітили телефоном - там кров. Викликали поліцію і "швидку". Поліцейські подивилися, де це сталося, і сказали, що в камери не потрапляє. Що не можуть обшукати всі квартири, але приблизно вказали, з вікна якого поверху могли стріляти", - розповіла Катерина.

Дівчині поцілили в ногу на рівні коліна. Лікарі швидкої допомоги оглянули рану і відвезли постраждалу до міського травмпункту. Там зробили рентген, обробили рану, поставили дренаж. На щастя, куля пройшла навиліт і пошкодила лише м'які тканини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбивство 5-річного хлопчика: поліцейські виявились родичами

За фактом стрілянини на підставі заяви потерпілої правоохоронці відділення поліції №1 відкрили кримінальне провадження. Наразі тип зброї не встановили, кулю шукають. Підозрюють, що стріляли з пневматичої зброї.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідуваннь за завдання умисного легкого тілесного ушкодження.

Правоохоронці просять мешканців будинку, які мають відомості про наявність зброї в сусідів, повідомити про це до поліції за телефонами 56 65 87, 095 705 91 03 або номером 102.

"Слідчі обгрунтовано підозрюють, що стріляли з житлового будинку №5 по провулку Космічному. Сподіваємося на допомогу сусідів. Чим швидше ми виявимо того, хто стріляв, тим більше шансів, що подібні інціденти більше не повторяться", - зазначив начальник відділу комунікації ГУ НП в Полтавській області Юрій Сулаєв.

4 червня о 16:50 чоловік і жінка з балкона власної квартири, розташованої на проспекті Олександра Поля у Дніпрі, вистрілили близько 5 разів.

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві дівчині біля школи прострелили ногу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають
Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути