Ексклюзиви
понеділок, 29 липня 2013 15:14

За гроші від найдешевшої квартири у Києві можна придбати ціле село на Миколаївщині

За гроші від найдешевшої квартири у Києві можна придбати ціле село на Миколаївщині
Старенька квартира на Борщагівці коштує, як студіо у новому будинку на узбережжі Чорногорії або Болгарії. Фото: Slando

Найдешевшу квартиру Києва можна обміняти на ціле село у Миколаївській області.

Про це стверджують аналітики сайту приватних оголошень Slando. Вони дізналися, яку нерухомість можна купити, продавши одну з найдешевших квартир у столиці.

Для дослідження взяли квартиру на околиці Києва, а саме у районі Борщагівка, на вул. Зодчих. Площа житла 24 м. кв., житлова - 13 м. кв. Стан - вимагає ремонту. Просять за це житло 300 тисяч гривень ($37 тис.).

За цю суму можна придбати трикімнатну квартиру у Кривому Розі площею 74 м кв, мебльовану, з ремонтом. А також залишаться гроші на будинок з ділянкою 50 соток біля озера в селі Валки, Харківської області.

Також за ці 300 тисяч можна купити дві трикімнатні квартири у Краматорську. Апартаменти мебльовані, з технікою. Ще залишаться гроші на будинок із ділянкою 120 соток у селі Івачів, Тернопільської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві почали активніше розкуповувати квартири

Квартира на околиці столиці коштує 37 дач у Селідово, Донецької області, або ж будинку в центрі Дніпродзержинська, з хорошим ремонтом, технікою та меблями, площа 65 м. кв. Решти грошей вистачить на будинок у Марганці.

За $37 тис. можна придбати котедж у три поверхи на березі Азовського моря, біля Бердянська. Стан - під ремонт. Ще залишаться гроші на будинок у Краматорську. За ці ж гроші - будинок у селі Делятин, біля Яремче, недалеко від гірськолижного курорту Буковель. На здачу можна прикупити будиночок у дачному кооперативі у селі Кам'яниця, під Ужгородом.

300 тисяч також вистачить на купівлю будинку, площею 156 м. кв. у селі Миронівка, під Києвом і ділянки 20 соток, або 25 будинків у селі Бабич, Черкаської області, або ж 12 будинків у селі Горинка, Тернопільської області.

А якщо шукати не в Україні, то квартиру на околиці Києва, можна обміняти, наприклад, на студіо у новому будинку на узбережжі Чорногорії або Болгарії.

Зараз ви читаєте новину «За гроші від найдешевшої квартири у Києві можна придбати ціле село на Миколаївщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути