Ексклюзиви
четвер, 22 червня 2017 10:16

В Ірпіні відкривають перший коворкінг європейського зразка

В Ірпіні відкривають перший коворкінг європейського зразка
Сьогодні все більше і більше компаній відмовляються від стаціонарних офісів на користь віддаленої роботи

В м. Ірпінь з'явиться перший коворкінг преміум класу в Київській області!

Компанія Орлан Інвест-груп, успішний забудовник, вирішила задовільнити інтереси не лише молодих сімей, забезпечивши їх садочком, школою та магазинами, а й інтереси ділових людей в новому мікрорайоні в м. Ірпінь – "New York Towers".

Коворкінг на сьогодні – це світовий тренд організації робочого процесу. Все більше і більше компаній відмовляються від стаціонарних офісів на користь віддаленої роботи. Кількість працівників, які працюють вдома відповідно теж збільшується. Не оминула ця тенденція і Україну, де працювати не прив'язуючись до офісу стало поширеним явищем.

Але попри очевидні переваги, робота вдома має багато недоліків. Адже не завжди в дома можна організувати Skype-конференцію, провести ділову зустріч, та й просто, для більшості людей домашнє оточення заважає самоорганізуватися для ефективної роботи. Саме для вирішення цих проблем та існує коворкінг. І тут важливо аби коворкінг повністю задовольняв всі можливі потреби для максимально комфортної і успішної роботи. "Для цього необхідно зважати на європейський досвід, де такий формат вже давно існує і розвивається", зауважив Антон Мирончук, керівник компанії Орлан Інвест-груп.

Саме такий перший в київській області коворкінг європейського рівня створює компанія Орлан Інвест в новому мікрорайоні "New York Towers".

Коворкінг "NY" - це високий рівень технічного забезпечення на площі 500 м2, 4 обладнаних конференц-зали, закриті переговорні кімнати та Skype rooms, а ще гарантовано позитивні враження під час роботи.

Коворкінг "NY" - це стильний простір для ефективної роботи преміум класу.

Зараз ви читаєте новину «В Ірпіні відкривають перший коворкінг європейського зразка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути