четвер, 11 липня 2013 11:27

Топ-5 найдорожчих місць для відпочинку біля моря в Україні
5

Щоб на одну добу орендувати шикарну віллу на березі Чорного моря, середньостатистичному українцю потрібно працювати, як мінімум, півроку.

Про це повідомляють аналітики сайту приватних оголошень Slando, що склали топ-5 найдорожчих місць для відпочинку біля моря в Україні.

1 місце - вілла в Одесі від 28 тисяч гривень на добу.

Автор: Фото: Slando
 

Вілла знаходиться у престижному районі Одеси за 50 метрів від моря. У ній дорогі італійські меблі, побутова техніка відомих брендів. Два рівні, 800 кв. м загальної площі, зал займає 100 кв. м, чотири спальні з видом на море, гардеробні, у цоколі сауна з кімнатою відпочинку. На ділянці літній басейн із підсвічуванням і підігрівом.

2 місце - вілла в Ялті за 26 450 гривень на добу.

Автор: Фото: Slando
 

Це вілла з власним пляжем на березі Чорного моря, є обслуговуючий персонал. У ній шість спальних кімнат із окремими ваннами, декілька балконів і терас. Укомплектована кухня-їдальня, вітальня. На території садиби відкритий басейн і альтанка. Є можливість пришвартувати яхту будь-якого розміру у гавань перед самою віллою. Під будинком розташований гараж, у якому поміститься навіть катер, окреме цокольне приміщення для персоналу та охорони. Є SPA-центр, ресторан і кафе, а також лікувальна база.

3 місце - вілла в Одесі від 20 тисяч гривень на добу.

Автор: Фото: Slando
 

Будинок розташований на 10 сотках землі, загальною площею 1000 кв. м. Упорядкований двір, викладений плиткою, гараж на 6 машин. Із тераси відкривається панорамний вид на море. У будинку вісім спалень. Також є кінозал, зал для засідань, басейн і кухня-їдальня. У кожному приміщенні кондиціонери. У будинку знаходиться сауна, шість санвузлів, один із них із видом на море. Будинок під цілодобовою охороною і відеоспостереженням.

4 місце - вілла в Алупці за 20 тисяч гривень на добу.

Автор: Фото: Slando
 

Суперсучасна вілла на березі моря в Алупці. Межує з парком Воронцовського палацу. Багато видових терас, гарний зелений двір із віковими кедрами і кипарисами. Загальна площа будинку 600 м. кв. У ньому п'ять спалень, кабінет, простора вітальня з каміном, їдальня, кухня, окремі приміщення для персоналу. Ділянка 30 соток. До закритого санаторного пляжу 300 кроків по доріжці (пропуски входять у вартість), резиденція знаходиться за 105 метрів від берега моря.

5 місце - вілла в Ялті за 16 тисяч гривень на добу.

Автор: Фото: Slando
 

Ця триповерхова вілла розрахована на проживання до десяти чоловік. До моря 30 метрів. У будинку: кафе, бар, ресторан, кухня, басейн, ліфт, п'ять спалень із балконами і видом на море і гори.

Зараз ви читаєте новину «Топ-5 найдорожчих місць для відпочинку біля моря в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути