вівторок, 09 липня 2013 11:04

Зняти будинок у Криму біля моря коштує від 400 грн на добу

Зняти будинок у Криму біля моря коштує від 400 грн на добу
За 200-300 гривень на добу можна знайти крихітні будиночки на 2-3 людини, без власного двору і особливих зручностей. Фото: Slando

Орендувати будинок на березі моря у Криму можна від 400 гривень на добу. За ці гроші відпочивальники можуть розраховувати зняти однокімнатний будиночок з усіма зручностями в Євпаторії, Севастополі, Алушті та інших популярних курортних містах.

Про це повідомляють аналітики сайту приватних оголошень Slando, дослідивши пропозиції оренди на курортах півострова.

"Зняти будинок на південному узбережжі Криму для однієї сім'ї можна всього за 400-500 гривень. Навіть за цю суму відпочивальники вже можуть знайти пропозиції з кондиціонером, бойлером, безлімітним інтернетом й у відносній близькості до моря. Розміститися невеликою компанією вже обійдеться у 500-800 гривень. За такою ціною відпочивальникам пропонуються невеликі двоповерхові будинки на 2-3 кімнати з усіма зручностями", - йдеться у повідомленні.

Пропозиції будинків із басейном і сауною можна знайти за $200. Наприклад, за ці гроші в Євпаторії здають п'ятикімнатний будинок на 12-14 осіб. При цьому в оксамитовий сезон це ж саме житло можна буде знімати всього за 800-1000 гривень на добу. Тут же, в Євпаторії, є пропозиція будиночка для чотирьох осіб із басейном у дворі за 300-450 гривень на добу. Ціна залежить від місяця оренди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зняти будинок на березі моря біля Одеси коштує щонайменше $100 на добу

За 200-300 гривень на добу можна знайти крихітні будиночки на 2-3 людини, без власного двору і особливих зручностей, у деяких курортних містах Криму. А ось верхня стеля цін практично не обмежена. Так, у Ялті можна знайти пропозиції оренди вілли з басейном, SPA-центром і навіть власним пляжем за 26 500 гривень на добу.

Примітно, що цього року у більшості оголошень власники житла вказують наявність безкоштовного безлімітного інтернету, а от опису умов проживання приділяють мало уваги.

Нагадаємо, раніше аналітики сайту оголошень досліджували пропозиції оренди будинків на узбережжі Одеської області. Ціни там виявилися вищими, ніж у Криму. Так, ціни на невеликі будинки з усім необхідним для відпочинку там починаються від $100 на добу, а знайти будинок із басейном можна від $200.

Зараз ви читаєте новину «Зняти будинок у Криму біля моря коштує від 400 грн на добу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути