пʼятниця, 09 листопада 2018 15:16

Скільки готелів відкрили у Києві з початку року

Скільки готелів відкрили у Києві з початку року
У 2018 році середня ціна якісного номера столичного готелю зросла на 7% - до 3 тис. грн. Фото: Vinbazar

У Києві 2018-го з'явилися 4 нових готелі. До кінця року планують відкрити ще один - Riviera на вулиці Петра Сагайдочного. Матиме 67 номерів.

У першому півріччі в експлуатацію ввели Aloft Kiev та Ibis Kiev Railway Station. У першому нараховують 310 номерів, у другому - 281 номер. Під управлінням локальних операторів запрацював готель BURSA на вулиці Костянтинівській - 33 номери. Також Favor Park на вулиці Маршала Конєва - 133 номери, передає ubr.ua.

На відкриття закладів гостинності вплинуло проведення у столиці фіналу Ліги чемпіонів. У результаті туристичний потік становив 850 тис. іноземців. Це на 25% більше, ніж було за аналогічний період 2017-го.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали найдорожчу столичну квартиру, яку здають в оренду

2018-го середня ціна якісного номера столичного готелю зросла на 7% - до 3 тис. грн. Загальний обсяг пропозиції якісного номерного фонду Києва збільшився близько на 7%. Склав майже 11 тис. номерів у 110 об'єктах. Серед них переважали готелі економ-класу.

Вартість проживання у Києві під час фіналу Ліги чемпіонів 26 травня 2018-го зросла в сотні разів – і в 1-кімнатній квартирі, і в елітних апартаментах. Переночувати у 2-кімнатній квартирі без Wi-Fi та кондиціонеру коштувало 700 тис. грн. Водночас найдорожчий номер у хостелі - 7 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Скільки готелів відкрили у Києві з початку року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути