середа, 27 березня 2013 13:04

Рейтинг найшикарніших маєтків України: Найдорожчий продають за $15 млн
10

1 місце в березневому рейтингу найдорожчих особняків займає маєток в Конча-Заспі (Київська область). Ціна - $15 млн
Фото: Фото: obozrevatel.com
2 місце - садиба у смт. Козин (Київська область). Ціна - $11 млн
3 місце - резиденція на Печерську (Київ). Ціна - $10 млн
4 місце - резиденція в селі Іванковичі (Київська область). Ціна - $9,9 млн
5 місце - маєток в Лісниках (Київська область). Ціна - $ 9 млн

Ціна на українські особняки на порядок вища, ніж апартаменти голлівудських зірок. Про це свідчить рейтинг найдорожчих будинків, виставлених на продаж у березні в Україні, який склали аналітики порталу безкоштовних оголошень Slando.

Так, виставлені на загальний огляд будинку вражають розкішшю і захмарними цінами, які навіть не співрозмірні з цінами на дорогі будинки в США. Наприклад, популярна співачка Крістіна Агілера в 2011 році продавала свій розкішний будинок у Беверлі-Хіллз, загальна площа якого становить 1,2 тисячі квадратних метрів, за $13,5 млн. А актор Мел Гібсон продав свою розкішну віллу з видом на океан в Малібу за $14,5 млн.

1 місце в березневому рейтингу найдорожчих особняків займає маєток в Конча-Заспі (Київська область). Ціна - $15 млн

Двоповерховий будинок має площу 1200 м2 і розташований на ділянці 1 гектар. На території також розташований тенісний корт, російська лазня, сауна, римська парна та два басейни. Є вихід до Дніпра.

2 місце - садиба у смт. Козин (Київська область). Ціна - $11 млн

На 96 сотках розташовані три будівлі 2200 м2: основна будівля - 1055 м2, гостьовий будинок - 570 м2 та розважальний комплекс з басейном - 570 м2.

3 місце - резиденція на Печерську (Київ). Ціна - $10 млн

Повністю мебльована резиденція в стилі "розкішна класика"розташована на приватизованій, охоронюваній земельній ділянці 14 соток з ландшафтним дизайном і деревами. На території розташований основний чотирьохрівневий будинок 1500 м2 з гаражем на 4 авто і гостьовий дворівневий будинок 150 м2 з каміном і терасою. В основному будинку є SPA-коплекс з басейном, великим залом для відпочинку, сауною, хамамом, душовою кімнатою і масажним кабінетом.

4 місце - резиденція в селі Іванковичі (Київська область). Ціна - $9,9 млн.

Приватна резиденція площею 6,9 гектарів є комплексом будівель, споруд та паркової території призначених для заміського проживання. Комплекс складається з чотирирівневого житлового будинку, загальною площею - 2062 м2, з'єднаного галереєю зі спортивним комплексом та басейном, який має загальну площу 1006 м2. Частиною комплексу також є окрема будівля господарського блоку, площею 900 м2.

5 місце - маєток в Лісниках (Київська область). Ціна - $ 9 млн

Маєток займає територію в 2 гектари. На ділянці розташований основний будинок площею 800 м2, гостьовий на 200 м2, басейн з апартаментами на 300 м2 і два будиночки для співробітників по 30 м2 кожен. Гараж вміщує п'ять автомобілів. Маєток повністю автономний, є власна свердловина, дизель-генератор, трансформаторна підстанція і т.д.

6 місце - особняк в Конча-Заспі (Київська область). Ціна - $8,6 млн.

Особняк в Конча-Заспі має площу 1200 м2. Він виконаний у класичному стилі та розташований в елітній частині Конча-Заспи, на Великій дамбі. Ділянка 60 соток примикає до каналу Дніпра, є пляж. Будинок повністю мебльований і готовий до проживання.

7 місце - будинок у Конча-Заспі (Київська область). Ціна - $8,5 млн.

Будинок площею 960 м2 повністю готовий для проживання. У ньому чотири спальні, кабінет, кухня. Підлоги - мармур з підігрівом і паркетна дошка. Гараж на три машини, є власна аквазона і більярдна. Площа ділянки - 90 соток з виходом на канал р.Дніпро. Є пляж, причал для катера і фруктовий сад.

8 місце - будинок у Києві, по вул. Мічуріна. Ціна - $8 млн.

Будинок площею 1 250 м2 розташовується на ділянці 48,6 соток. Усередині будівельні роботи закінчені на стадії чистової обробки.

9 місце - будинок в смт. Ореанда (Ялта). Ціна - $7,5 млн

Продавець пише, що цю споруду створювали з використанням сучасних технологій у сфері дизайну, будівництва та побутової техніки. Будинок з видом на море має власний басейн, а його площа складає 800 м2.

10 місце - будинок на Софіївській Борщагівці (Київ). Ціна - $7 млн

Двоповерховий будинок загальною площею 1000 м2 розташований на ділянці в 1 гектар. На території також є будинок для персоналу та літній будиночок. На ділянці встановлені фонтани, басейни і висаджені дерева.

Як відзначають аналітики, виставлені на продаж будинки - далеко не найдорожчі. В Україні також існує закритий ринок нерухомості, де об'єкти продаються за десятки мільйонів доларів, тільки от інформація про них закрита для широкої громадськості.

Зараз ви читаєте новину «Рейтинг найшикарніших маєтків України: Найдорожчий продають за $15 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути