Ексклюзиви
пʼятниця, 06 квітня 2018 13:12

Придбати квартиру в Києві легко за допомогою Park Lane

Обережно! Квартирні шахраї! Як купити квартиру або будинок, не потрапивши на зловмисників. Вибираємо добросовісного ріелтора, який швидко і якісно підбере оптимальний варіант житла з урахуванням найдетальніших вимог - поради від агенства нерухомості Park Lane.

Перш ніж придбати квартиру, будинок чи дачу у Києві ви задаєтесь питанням – де знайти помешкання, щоб було недорого, якісно та при цьому отримати компетентну консультацію. Ні для кого не секрет, що придбати житло у столиці дуже важко, оскільки деякі ріелтори паразитують на квартирах. Але існують агенства, які насправді допомагають.

  Поради від агенства нерухомості Park Lane, як правильно обрати ріелтора
Поради від агенства нерухомості Park Lane, як правильно обрати ріелтора

Як вибрати добросовісного ріелтора

Перед тим як придбати квартиру чи будинок у Києві, обов'язково:

• перегляньте свіжі пропозиції;
• проаналізуйте, які з них оновлюються щодня, а які повторюються місяцями.

Зверніть увагу на:

• доступність агенства нерухомості;
• наявність офісу;
• досвідчених консультантів.

  Поради від агенства нерухомості Park Lane, як правильно обрати ріелтора
Поради від агенства нерухомості Park Lane, як правильно обрати ріелтора

"Недосвідчені ріелтори не йдуть на контакт із продавцем, не зацікавлені в зниженні ціни житла і не знають плюсів та мінусів району, в якому продають житло. У них єдина ціль - швидше вмовити замовника заплатити гроші - розповідає ріелтор Віталій Банніков.

"Досвідчені ріелтори покажуть кілька варіантів придбання житла. Останніх декілька років зберігається тенденція, що кияни переїжджають з міста у найближчі населені пункти. Різниця у ціні в 5-6 тисяч доларів сприяє тому, що беруть більшу квартиру або економлять кошти на ремонт та меблі. Дістатися з Вижгороду дуже зручно і швидше ніж з багатьох районів столиці", - продовжує Віталій.

Знайти житло в інтернеті можна на будь-якому сайті, але на https://parklane.ua/ здійснюється пошук по багатьох критеріях. Ви можете відмітити район, наявність ремонту, меблів, а також залишити свої побажання. Спеціаліст компанії швидко зв'яжеться із замовником і далі почне співпрацю по найбільш оптимальних та вигідних замовнику пропозиціях.

"Багато агенств заманюють клієнтів низькими цінами. Але тут треба бути дуже обережним. Наприклад, є випадки, коли побудували будинки, а земля, яка під будинками в оренді. Чимало житла здано в експлуатацію, а власники не можуть отримати ордера на житло. Компанії, які давно працюють на ринку, добре розуміються у таких тонкощах і не порадять клієнту поганого. Вони зацікавлені, щоб ця людина прийшла знову", - каже Віталій.

Ще одні ризики, у яких вам допоможуть розібратися ріелтори – документи на продаж. Часто в київських квартирах продає житло один власник, а належить воно іншому. Якщо в цьому добре не розібратися, то ви можете віддати гроші шахраям.

Якщо ви обрали агентство Park Lane, переходьте на сайт https://parklane.ua/realty_search/house/sale і переконайтеся в нашій оперативності та компетентності, - додає ріелтор.

  Поради від агенства нерухомості Park Lane, як правильно обрати ріелтора
Поради від агенства нерухомості Park Lane, як правильно обрати ріелтора

Зараз ви читаєте новину «Придбати квартиру в Києві легко за допомогою Park Lane». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути