середа, 05 лютого 2014 17:18

Найдешевші квартири в столиці - в Деснянському районі

Найдешевші квартири в столиці - в Деснянському районі
Фото: lohotron.in.ua

Деснянський район є найменш дорогим за вартістю житла. Найдорожче житло у Києві — у Печерському, Шевченківському та Подільському районах, розповіла на прес-конференції генеральний директор агентства "Благовіст" Ірина Луханіна.

"Фаворитами для купівлі квартир у середній за ціновою політикою категорії — 100-200 тисяч доларів — минулого року були Голосіївський, Оболонський райони, Позняки, Шевченківський район. В економ-класі, якщо рахувати за цінами за 1 квадратний метр, протягом минулого року лідирували Дарницький, Голосіївський та Святошинський райони. Популярними районами для офісів — площею до 140 квадратних метрів — виявилися Голосіївський, Шевченківський та Печерський. Заміські будинки найчастіше купували у Бориспільському та Житомирському напрямках. Окрім того, одна із тенденцій 2013 року — зростання попиту на найбільш дорогі пропозиції. На дешевше житло попит лишився на рівні 2012 року", - говорить Ірина Луханіна.

Як зазначають у агентстві, протягом 2013 року збільшення клієнтів спостерігалося саме у другому півріччі. У другому півріччі продажі зросли більш ніж на 25%.

"Найбільш динамічним у минулому році був сегмент житла вартістю 15-220 тисяч доларів. Очікуємо, що його доля підвищуватиметься і у 2014", - розповідає Ірина Луханіна.

Ринок нерухомості у Києві — стійкий, зазначає експерт. Наразі підвищення попиту на нерухомість очікується вже у середині лютого.

Зараз ви читаєте новину «Найдешевші квартири в столиці - в Деснянському районі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути