середа, 14 грудня 2011 15:33

Мінрегіонбуд поставив завдання покінчити з довгобудами наступного року

Мінрегіонбуд поставив завдання покінчити з довгобудами наступного року

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства (Мінрегіонбуд) ставить перед собою і регіонами завдання наступного року завершити будівництво всіх довгобудів і лише після цього розпочинати будівництво нових об'єктів.

Про це повідомила прес-служба відомства.

"Наступного року ми ставимо перед Минрегионом і регіонами всього чотири ключові завдання. Усі вони спрямовані на істотне поліпшення інвестиційного клімату в регіонах. По-перше, ліквідувати "довгобуди" - завершити будівництво об'єктів, які будуються, і тільки потім починати нове будівництво", - сказав глава Мінрегіонбуду Анатолій Близнюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зростання промвиробництва сповільнилося до 3,8%

Крім того, Мінрегіонбуд наголосив на необхідності формування в 2012 році єдиної системи замовника будівництва та створення бази будівельних норм, "інтегрованої в міжнародний простір технічного регулювання".

Близнюк також зазначив, що місцева влада повинна наступного року забезпечити розробку і прийняття містобудівної документації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новорічний стіл коштуватиме українцям 1,5-2,5 тисячі гривень - експерт

Нагадаємо, за даними консалтингової компанії Knight Frank, показник річної динаміки цін на житлову нерухомість в Україну на початок жовтня 2011 року становив "мінус" 8,4% в порівнянні з аналогічною датою 2010 року.

Зараз ви читаєте новину «Мінрегіонбуд поставив завдання покінчити з довгобудами наступного року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути