середа, 27 квітня 2011 14:37

Київські недобудови виставлять на аукціони?

Київські недобудови виставлять на аукціони?

Недобудовані об'єкти, які перебувають в занедбаному стані, можуть виставлятися на аукціон разом з територією, на якій вони розташовані.

Про це повідомив голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов.

"У нас багато незавершеного будівництва, це дійсно так. Це і об'єкти соціальної сфери, ми їх всі зараз проаналізували, розділили на кілька категорій. Одна з них буде добудована цього року, частина - наступного. Деякі частини з них перебувають в такому стані, що там добудовувати вже неможливо, кілька десятків років вони вже стоять. Зараз приймається рішення щодо їх подальшого використання. Можливо, ми будемо разом з територією їх виставляти на аукціони, якщо вони не потрібні будуть територіальній громаді", - сказав він.

Нагадаємо, згідно з даними Державного комітету статистики, в Україні за 2010 рік кількість незавершеного будівництва скоротилася на 3,8%, і становила на 1 січня 2011 18,3 тис. об'єктів.

Раніше заступник директора департаменту житлового будівництва Міністерства регіонального розвитку та будівництва Володимир Височин заявив, що в Україні площа незавершених об'єктів житлового будівництва становить близько 16 млн кв. м.

Зараз ви читаєте новину «Київські недобудови виставлять на аукціони?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути