понеділок, 25 листопада 2013 13:24

Капітальний ремонт Кабміну обійдеться в 1,5 мільйона гривень

Капітальний ремонт Кабміну обійдеться в 1,5 мільйона гривень

Управління адміністративних будинків Господарсько-фінансового департаменту Секретаріату Кабінету Міністрів України 8 листопада уклало угоду з Українським державним науково-дослідним та проектним інститутом "Укрндіпроектреставрація" на розробку проекту капітального ремонту Будинку Уряду України.

Вартість угоди склала 1,5 млн грн. Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель". Деталі ремонту поки не повідомляються. Відомо тільки, що в його рамках запланували часткову реставрацію великого залу засідань. Проект ремонтно-будівельних робіт повинен бути розроблений до кінця наступного року.

Тендер провели за неконкурентною процедурою "у одного учасника", посилаючись на відсутність конкуренції, завірений експертним висновком Мінрегіонрозвитку, будівництва та ЖКГ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Природна гармонія і вишуканий дизайн - романтичний готель у Китаї

Нагадаємо, у вересні Кабмін виділив 65 тис. грн. на капремонт горища над великою залою засідань, як зазначалося в документації - з метою недопущення його подальшого руйнування.

Всього в цьому році Кабмін замовив ремонтних робіт на 738 тис. грн: крім згаданого горища - дубові та алюмінієві вікна та ремонт холу 10-го під'їзду. Масштабний ремонт приміщень останній раз замовляли в 2011 році, тоді на праве крило виділили 20,46 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Капітальний ремонт Кабміну обійдеться в 1,5 мільйона гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути