пʼятниця, 22 листопада 2013 10:30

Нові Потьомкінські села: до приїзду Путіна будинки у Суздалі обклеїли фотошпалерами
26

Фото: Фото: bigpicture.ru

Жителі російського міста Суздаля знову переконалися, що місцеві чиновники по-своєму розуміють благоустрій міста і розподіляють міський бюджет. "Банерний ремонт" фасадів і основних будівель міста зробили напередодні запланованого приїзду президента Росії Володимира Путіна і шокував свої цинізмом навіть бувалих росіян.

"На початку листопада убогі будинки в Суздалі загорнули в банери. На банерах були намальовані не тільки фасади, а й квіткові горщики, кішки і навіть зелене листя дерев. Чому не зобразили у вікнах щасливі обличчя суздальців?. Про такі банальні приготування, як фарбування парканів і ремонт дороги , навіть говорити не варто ... Вся ця суєта велася в очікуванні візиту Путіна, який мав приїхати 7-8 листопада для участі у всеросійській тусовці голів місцевого самоврядування. Однак цар-батюшка так і не удостоїв Суздаль і глав якогось "самоврядування "своєю появою ... Скільки ж бюджетних коштів на цю показуху було витрачено ? Питання до прокуратури", - пише блогер Наталія Новожилова (1gatta-felice) з Володимира.

Зараз ви читаєте новину «Нові Потьомкінські села: до приїзду Путіна будинки у Суздалі обклеїли фотошпалерами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути