четвер, 24 жовтня 2013 12:33

Елітні українські квартири в 15 разів дорожчі за польскі, але вдвічі дешевші за російські

За ціною "найкрутішої" квартири в Україні можна придбати 15 найдорожчих апартаментів в Румунії, Польщі чи Білорусії. Про це повідомляють аналітики сайту приватних оголошень Slando, порівнявши вартість виставлених на продаж елітних квартир в різних країнах.

Виявилось, що Україна за "елітністю" суттєво перевищує сусідні держави, поступившись в цінах лише Росії. Так, одні з "найдешевших" елітні апартаменти в Болгарії. Найдорожча квартира в цій країні виставлена на продаж за $700 000. За ці гроші покупець зможе отримати пентхаус в центрі Софії площею 400 м. кв. В новому домі є тераса з садом та два місця для авто в підземному паркінгу.

Дорожче обійдеться пропозиція з Польщі. У Варшаві за $1 000 000 на продаж виставлена дворівнева квартира площею 280 м. кв. В пропозиції зазначається, що оздоблювальні роботи виконані з дорогих матеріалів (мармур, дуб, тощо), встановлені меблі та техніка.

В столиці Білорусії найдорожча квартира коштує $1 130 000. Покупцю пропонуються дворівневі апартаменти площею 284 м. кв. В квартирі зроблений ремонт, встановлені меблі та техніка. Також в ціну включені два місця в підземному паркінгу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Столичні аферисти за один день здали в оренду 8 чужих квартир

В столиці Румунії дворівневий пентхаус продають за $1 400 000. Площа апартаментів складає 800 м. кв. В квартирі є власна тренажерна зала, сауна, сад з декоративними рослинами, а також величезний акваріум. З підземного гаражу, де для власника заброньовані чотири місця для автомобілів, в квартиру можна потрапити на окремому ліфті.

В столиці Казахстану найдорожчі апартаменти продаються за $2 100 000. Така вартість дворівневого пентхаус площею 370 м. кв. В квартирі зроблений ремонт з дорогих матеріалів, встановлені меблі та техніка.

У Москві найдорожча квартира оцінена в $30 000 000. За ці гроші покупець отримає дворівневий пентхаус в районі "Золотої милі". Площа апартаментів складає 430 м. кв. Місце для машини входить у вартість.

А ось найдорожча квартира в Україні має вартість $15 000 000. Вона знаходиться в Києві, за адресою Паторжинського, 14. Апартаменти займають три останніх поверхи будівлі та мають площу 1 500 м. кв. В квартирі є своя SPA-зона, дві тераси, встановлена дорога техніка та меблі. При цьому по всій країні є ще сотні пропозицій житла, вартість яких понад $1 000 000.

Зараз ви читаєте новину «Елітні українські квартири в 15 разів дорожчі за польскі, але вдвічі дешевші за російські». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути