вівторок, 08 травня 2018 21:10

3-4 кімнати, паркомісце, басейн: яке житло обирають багатії

3-4 кімнати, паркомісце, басейн: яке житло обирають багатії
У квітні була популярна оренда 3-4-кімнатних апартаментів, з якісним оздобленням, технікою та паркомісцем. Фото: Vse.rv.ua

У квітні у столиці елітної нерухомості було продано на $3,263 млн. Це на 20% більше, ніж у березні.

Найчастіше квартири вартістю понад $250 тис. купували у Печерському, Голосіївському та Шевченківському районах Києва. В основному це були апартаменти площею від 110 до 220 м². Покупці звертали увагу на стан під'їзду та прибудинкової території, наявність охорони та паркінгу, інформує агенство нерухомості Park Lane.

Також покупців цікавили комфортні сучасні котеджі площею 400-650 м², з ділянкою 10-12 соток в Обухівському та Києво-Святошинському районах. Вартість квадратного метру такого житла - $700-1200.

Крім того, у квітні була популярна оренда 3-4-кімнатних апартаментів, з якісним оздобленням, технікою та паркомісцем. Оренда житла площею 120-180 м² коштувала $2-4 тис. у місяць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найдорожчу і найдешевшу квартиру, яку продали у квітні

Водночас орендарі обирали котеджі в Києво-Святошинському та Обухівському районах. Площа таких пропозицій - 350-450 м². Орендна ставка — $3,5-7 тис. у місяць. Такі варіанти пропонували з просторими ділянки з ландшафтним дизайном, басейном та зручним сполученням із містом.

"Квітень показав високий результат на ринку елітної оренди, майже в два рази перевищивши показники березня. Пожвавлення спостерігається за всіма типами об'єктів, але більш значне зростання було в сегменті заміських будинків (сезонний фактор) та офісних приміщень", – каже Вікторія Барабаш, директор АН Park Lane.

Група колишніх міністрів, депутатів, діячів науки і культури підписала звернення до президента Петра Порошенка, прем'єра Володимира Гройсмана і мера столиці Віталія Кличка з проханням припинити будівництво нового житла в Києві.

Зараз ви читаєте новину «3-4 кімнати, паркомісце, басейн: яке житло обирають багатії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути