пʼятниця, 08 листопада 2013 10:58

30% скарг на рейдерство припадає на ринок нерухомості

 30% скарг на рейдерство припадає на ринок нерухомості

За словами першого віце-прем'єра Сергія Арбузова, промислові об'єкти і нерухомість - сфери з найбільшою кількістю скарг на спроби рейдерства.

"Відновлення роботи Міжвідомчої комісії з питань протидії протиправному поглинанню та захопленню підприємств стало важливим кроком на шляху реформ. Боротьба з рейдерством - це питання успіху національної економіки. Поліпшення бізнес-клімату - це пріоритетний державний інтерес", - сказав Арбузов, якого цитує прес-служба першого віце-прем'єра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рейдери-"регіонали" шостий день поспіль намагаються знести житловий будинок на Закарпатті

Розповідаючи про плани комісії, він зазначив, що є пропозиція ЄБРР ввести до складу комісії спеціального представника бізнесу. Також, за його словами, паралельно розробляється програма боротьби з рейдерством. Арбузов зазначив, що найчастіше жертвами рейдерів стають промислові об'єкти (близько 50% скарг). Далі йдуть об'єкти нерухомості - близько 30%.

"Результати є. Наприклад, вдалося вирішити недавній резонансний суперечка навколо ТЦ Глобус. За лічені тижні центр було повернуто законному власнику. Сподіваюся, такий буде схема дій і в подальшому", - додав перший вимце-прем'єр.

Зараз ви читаєте новину « 30% скарг на рейдерство припадає на ринок нерухомості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути