вівторок, 27 жовтня 2020 17:21

ЗНО 2021 — готуйся до іспитів з найкращими вчителями України

З БЕЗКОШТОВНИМ доступом до матеріалів курсу з української мови від AMR Education-online скласти зовнішнє незалежне оцінювання — легко.

Чому не всі випускники шкіл мають на ЗНО високі бали? Головна проблема в тому, що учні не залучені в навчальний процес на всі 100%. Як показує досвід випускників AMR Education-online платформи, лише матеріал, засвоєний у комфортний для школяра час, дасть позитивний результат на іспиті.

Щоб забезпечити якісний освітній процес в дистанційній формі під час карантину, центр підготовки до ЗНО AMR Education-online надає тимчасовий БЕЗКОШТОВНИЙ доступ до матеріалів курсу з української мови з 26.10.2020 року.

  AMR Education-online дозволяє легко підготуватись до зовнішнього незалежного оцінювання
AMR Education-online дозволяє легко підготуватись до зовнішнього незалежного оцінювання

Для старшокласників — це ідеальна можливість безкоштовно підготуватись і навчитись самостійно організовувати навчання, здобути великий обсяг матеріалу за короткий термін.

Курс підготовки до ЗНО з української мови від AMR Education-online містить 64 теми і розрахований на 32 тижні вивчення. Щотижня учні проходитимуть й вивчатимуть по дві теми.

Навчання на платформі дистанційної підготовки до ЗНО легке, цікаве та більш змістовне ніж минулоріч. Тепер AMR Education-online перейшла, на новий виток інтерактивності, неабиякої привабливості й доступності в режимі 24/7.

Будь-який обраний курс для вивчення буде ексклюзивним. Матеріали, розраховані на самостійне опанування, розроблені найкращими вчителями України.

Школярі мають можливість знайти в AMR Education-online, як звичайний теоретичний матеріал, так і у вигляді презентації. Родзинкою кожного курсу є відео-матеріали та авторські конспекти вчителів. Кваліфікований спеціаліст відділу по роботі з клієнтами завжди на зв'язку.

  AMR Education-online дозволяє легко підготуватись до зовнішнього незалежного оцінювання
AMR Education-online дозволяє легко підготуватись до зовнішнього незалежного оцінювання

Аби так тривало від уроку до уроку, педагоги AMR Education-online працюють по особливій програмі у форматі відео-конференцій, лекцій, тестів, творчих, індивідуальних та домашніх завдань. Для кожного предмету є спеціальні слайди, презентації, відеоролики й ілюстрації, які цікаві школярам.

Зрозуміло й привабливо поданий матеріал дозволить старшокласнику впевнено почувати себе на іспиті. У кожного учня AMR Education-online є можливість поставити запитання викладачу й отримати миттєву відповідь.

На платформі AMR Education-online можна обрати індивідуальну або групову дистанційну підготовку до ЗНО та придбати курс з будь-якої дисципліни: історії України, математики, хімії, біології, англійської мови тощо.

Встигніть придбати свій квиток у щасливе майбутнє в AMR Education-online! З вартістю будь-якого курсу можна ознайомитись на сайті: www.amreducation.online

Зараз ви читаєте новину «ЗНО 2021 — готуйся до іспитів з найкращими вчителями України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути