Ексклюзиви
пʼятниця, 11 червня 2021 15:05

Вибираємо меблі для ванної

Ванна кімната - важливе місце в будинку. Тут приємно розслабитися в пінній ванні в кінці важкого дня, прийняти підбадьорливий ранковий душ, зайнятися гігієною зубів, проводити різні косметичні процедури, наповнюватися енергією. Щоб все це було в радість, там повинно бути затишно. Домогтися комфорту в цьому приміщенні можна, використовуючи красиву сантехніку і кахель, підтримуючи ідеальну чистоту, розставивши акценти за допомогою м'яких рушників, махрових халатів. Але все це марно без меблів.

  Всі меблі для ванної є на Taburetka.ua
Всі меблі для ванної є на Taburetka.ua

Ванна кімната і вимоги до меблів для неї

Волога, пар - вороги меблів - живуть у ванній кімнаті майже на постійній основі. Відповідно, вологостійкість - основна вимога для подібного приміщення. Дерево - натуральне, але для ванної непрактичне. Навіть найкращий захисний шар не захистить дерев'яні меблі від набухання і деформації. Пластик - не деформується, але швидко втрачає зовнішній вигляд (подряпини і відколи – його постійні супутники). Оптимальний варіант - МДФ і ДСП. Як то кажуть, недорого і сердито. У поєднанні зі склом і хромованою фурнітурою – шикарне рішення.

Хром - не примха, а необхідність. Він забезпечує міцність, естетичний вигляд.

Всі меблі у ванній повинні бути на ніжках, з метою запобігання деформації.

  Всі меблі для ванної є на Taburetka.ua
Всі меблі для ванної є на Taburetka.ua

Шафа або пенал у ванну? Що вибрати?

Меблі для ванної кімнати громіздкими однозначно не повинні бути. У приміщенні з маленькою площею, місця для шафи просто немає. Та й навіщо вона там? Компактний пенал виглядати буде краще, функціонально не поступаючись своєму побратиму. Тим більше, що є підлоговий варіант і підвісний.

Також в санвузлі буде доречна тумба, встановлена під раковиною. Вона відмінно підійде для зберігання різної побутової хімії, косметики або фена. А над самою раковиною чудово впишуться полки з дзеркальними дверцятами. Досить практично. Тільки при виборі моделі варто поцікавитися, чи є у них захист від запотівання.

  Всі меблі для ванної є на Taburetka.ua
Всі меблі для ванної є на Taburetka.ua

Taburetka.ua - місце, де є всі меблі для ванної

Вибір меблів займає час. Заощадити його реально, відвідавши інтернет-магазин меблів Taburetka.ua. Все що потрібно для облаштування санвузла – тут. Тумби, полки пенали на будь-який смак за демократичними цінами доступні завжди і всім. Легко замовити, просто отримати. Зусиль мінімум - результату максимум. З нами облаштувати ванну кімнату елементарно.

Зараз ви читаєте новину «Вибираємо меблі для ванної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути