понеділок, 01 березня 2021 16:02

Тури до Туреччини: плануйте літній відпочинок на морі вже зараз

Тури до Туреччини: плануйте літній відпочинок на морі вже зараз
Плануйте відпочинок до Туреччини зараз і бронюйте тур за вигідною ціною

Думаєте куди відправитися у відпустку цього літа? Бронювання туру в Туреччину – чудова можливість безтурботно відпочити на кращих курортах Туреччини, насолоджуючись морськими прогулянками, історичними пам'ятками та водними видами спорту.

Чим тур до Туреччини приваблює туристів?

Відпочинок в Туреччині – це вигідне співвідношення ціни і якості. Туреччина розташована між Середземним, Чорним і Егейським морями і заповнена химерними рибальськими портами, красивими селами на схилі пагорба і сучасними курортами з програмою "все включено". Крім пляжів ви відкриєте для себе приголомшливу історію і культурне розмаїття Туреччини. Тур в Туреччину підходить для сімейного та активного відпочинку.

Популярні курорти Туреччини

Тур в Аланію

Аланія – південний курорт Туреччини славиться піщаними пляжами з безліччю водних видів спорту та сучасної пристанню для яхт з барами і ресторанами. Тут ви можете відправитися в круїз на острів Кіпр, спробувати дайвінг або відправитися на рибалку. Жвавий центр міста рясніє безліччю магазинів і базарів, а також готелями і закусочними. Також на відпочинку в Аланії ви будете приємно здивовані величезному асортименту турецьких делікатесів, від місцевої соковитою риби до солодкого рахат-лукум.

Тур в Анталію

Анталія – один з найпопулярніших регіонів Туреччини для відпочинку. Ця перлина Середземномор'я поєднує в собі безкрайні піщані пляжі і безліч розкішних готелів, вишуканих ресторанів і курортами "все включено", що пропонують незабутні враження. Район Анталії включає в себе безліч курортів, в тому числі чудовий пляжний курорт Лара. Неподалік від курорту є відмінне місце для аквалангістів, які приїжджають помилуватися різнобарвними коралами і досліджувати затонулі стародавні кораблі.

Тур в Бодрум

Бодрум – ідеальне поєднання історії і сучасної розкоші. Бодрум розташований на західному узбережжі Туреччини і є відмінним місцем для занять водними видами спорту і безпечним місцем для сімейного плавання. Для любителів пляжного відпочинку тур в Бодрум буде раєм, тут є багато тихих бухт і заток, які можна досліджувати з трубкою і ластами. Також ви можете відвідати безліч шикарних бутиків, модних барів і жвавих ринків.

Тур в Мармарис

Мармарис – галасливе портове місто, розташоване в самому серці бірюзового узбережжя Туреччини, в обширній бухті з довгим піщано-гальковим пляжем. Ви можете зануритися в автентичну місцеву атмосферу, відправившись на великий базар, де продають вироби ручної роботи, одяг і сувеніри за вигідною ціною. Мармарис пропонує вражаючий вибір водних видів спорту, в тому числі парасейлинг, дайвінг і неспішні прогулянки на човні вздовж берегової лінії. Також вирушайте в захоплююче сафарі на джипах, щоб досліджувати околиці. Відвідайте розслаблюючу турецьку лазню, яка є невід'ємною частиною будь-якого відпочинку в Туреччині.

Тур в Стамбул

Стамбул розташований на кордоні Європи та Азії і може похвалитися приголомшливими мечетями, барвистими ринками і смачною їжею. Турецька столиця славиться реліквіями різних періодів правління від греків до османів, нагадування про старий Шовковий шлях та інші історичні місця. У центрі міста ви зустрінете жваві базари з продажу шкіряних виробів, бавовни, спецій і сувенірів.

Плануйте відпочинок до Туреччини зараз і бронюйте тур за вигідною ціною.

Зараз ви читаєте новину «Тури до Туреччини: плануйте літній відпочинок на морі вже зараз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути