вівторок, 26 березня 2019 11:28

ТОП головних помилок сайту, які відлякують відвідувачів

  Назвали основні помилки сайтів, які відлякують відвідувачів
Назвали основні помилки сайтів, які відлякують відвідувачів

Щоб уникнути втрати клієнтів на сайті через непрофесіоналізм, експерти столичної веб студії WEBKITCHEN, спеціалізація: "Створення та просування сайтів під ключ" - склали головні помилки які відлякують відвідувачів.

Спливаючі рекламні вікна

Коли людина шукає важливу інформацію, спливаюча реклама відволікає від думок, дратує і закриває основну інформацію сайту.

Відволікаюча анімація і автоматичне відтворення мультимедійного контенту, Flash

Відвідувачі приймають рішення про користь сайту за три секунди. Якщо вони заходять на незнайомий ресурс, а там спливають відео, платні оголошення,- це скоріше лякає клієнта , ніж змусить залишитися. Через Flash пошукові сервіси не можуть читати сайт, і він не буде індексуватися.

Зображення з фотобанків

Ідеальна картинка офісу з щиро усміхненими працівниками, швидше викликає недовіру до вашої компанії. Краще для реклами використовувати реальний офіс з реальними працівниками та клієнтами.

Реальні контакти

Часто на сайтах залишають тільки контактну форму, за якою людина може написати адміністратору. Наявність поруч номерів телефону, електронної пошти та адреси викличуть більше довіри.

Відсутність кнопок соціальних мереж і блогу

Корисною інформацією люди захочуть поділитися. Наявність цих кнопок збільшить рейтинг вашого сайту в пошукових системах і матиме більше можливостей для збільшення відвідуваності. Сайт без блогу не може бути повноцінним. На цікаві блоги користувач буде заходити спеціально, а згодом він стане постійним відвідувачем сайту.

Неправдиві заголовки та акції

Зловживати довірою відвідувачів сайту категорично не можна, так як і робити гучні заголовки заманюючи людей неправдивими акціями. Це не принесе прибутку і не збільшить кількість відвідувачів, а навпаки розчарує споживача.

Виснучі слайдери, які постійно перезавантажують веб-сторінку

Слайдери — відмінний спосіб продемонструвати кілька зображень і при цьому заощадити простір веб-сторінок. На багатьох сайтах при переході до наступного зображення доводиться чекати кілька секунд поки перевантажиться вся сторінка. Це дратує читачів і призводить до того, що вони не хочуть витрачати час на перегляд зображень в слайдері.

Дезорієнтація відвідувача сайту

Це найгірший з усіх варіантів, коли хтось заходить на ваш сайт і не знає, що йому далі робити. Додайте на головну сторінку ясні заголовки основних статей, основні цілі вашого бізнесу і явні заклики до дії, які підкажуть відвідувачам наступний крок (підписатися на ваш блог, отримати безкоштовну пробну версію продукту, подивитися відео або будь-які інші дії, які ви очікуєте від відвідувачів на вашому сайті).

Зараз ви читаєте новину «ТОП головних помилок сайту, які відлякують відвідувачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути