четвер, 18 жовтня 2018 10:58

Tkeycoin включений до світового реєстру власності Dun & Bradstreet

Tkeycoin включений до світового реєстру власності Dun & Bradstreet
Компанія Dun & Bradstreet верифікувала блокчейн-проект Tkeycoin у всесвітньому реєстрі власності

Американська компанія Dun & Bradstreet офіційно верифікувала вітчизняний блокчейн-проект Tkeycoin у всесвітньому реєстрі власності. Компанія-розробник проекту TKEY DMCC отримала власний ідентифікаційний номер, що наділяє її "знаком довіри" перед великими інвесторами, а також користувачами програмних продуктів Tkeycoin. Про це пише ІТАР-ТАСС.

На даний час у реєстрі власності Dun & Bradstreet числиться 265,000,000 структур. У списку цілком логічно представлена і Росія, зокрема ФСБ, Мінфін та Міноборони країни та ін.

Керівництво Tkeycoin, верифікувавши свою компанію в світовому реєстрі власності, зробило черговий важливий крок по просуванню проекту. Нещодавно йому вдалося укласти масштабну операцію з інвесторами з Арабських країн і провести результативні переговори з Альянсом венчурних фондів Кореї. За рахунок отримання статусу офіційного учасника реєстру Dun & Bradstreet компанія посилить ділову репутацію на ринку і зробить себе більш прозорою перед своїми інвесторами.

Зараз ви читаєте новину «Tkeycoin включений до світового реєстру власності Dun & Bradstreet». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути