вівторок, 22 жовтня 2019 14:03

STAR Academy: тільки якісне навчання за кордоном

STAR Academy: тільки якісне навчання за кордоном
Компанія STAR Academy пропонує вибрати країну для навчання за кордоном. Фото: Zaxid.net

Щорічно видання зі світовим ім'ям "Таймс" публікує рейтинг Times Higher Education World University Ranking, куди входять найпопулярніші університети світу. Здобути освіту в них - значить забезпечити собі відмінний трамплін для кар'єрного зростання. Компанія STAR Academy готова допомогти майбутнім студентам в поступленні в ці університети, де дають дійсно якісну освіту. Ряд країн із задоволенням приймають студентів-іноземців і навіть надають їм пільги.

На сайті https://staracademy.ua/ ви можете вибрати країну для навчання за кордоном.

Європейські університети: якість освіти перевірена часом

Абсолютно безкоштовних для іноземних студентів університетів в Європі немає. Але є ті, де можна отримати стипендію, грант і мінімізувати витрати, що ніяк не відіб'ється на якості навчання. Серед країн, де вчитися доступно і престижно - Швеція. Вищі заклади цієї країни пропонують 900 спеціальностей, які викладають англійською мовою. Іноземцям тут надають повні або часткові стипендії, які покривають витрати на освіту, проживання, харчування. Серед закладів, які славляться своєю якістю викладання - Упсальський університет і ряд універов Стокгольма.

В університетах Німеччини отримати звання бакалавра можна безкоштовно, при цьому ті з них, які є державними виплачують студентам від 50 до 100 євро, на дрібні витрати. Англомовне викладання є в більшості вищих навчальних закладів, але все таки краще знати і німецький. Це дасть перевагу по отриманню першого робочого місця в престижних місцевих компаніях відразу ж після отримання диплома.

Всю інформацію про отримання вищої освіти за кордоном дивіться на сайті компанії Стар Академія.

Університети Фінляндії приймають на навчання іноземців безкоштовно, але потрібно платити за житло, харчування, а це близько 500-800 євро на місяць. Так само безкоштовно вчать іноземних студентів в університетах Норвегії, причому на всіх рівнях. Витрати приблизно ті ж, що і у Фінляндії. Обидві країни пропонують масу курсів англійською мовою, при цьому в групах мінімальна кількість студіози, і викладачі розробляють індивідуальні програми.

З тих, що не потрапили в рейтинг "Таймс", але не менш престижних університетів з якісною освітою ті, які знаходяться в Словенії. Бакалаврат тут можна отримати безкоштовно, до того ж студенти мають пільги на проїзд, відвідування закладів культури та навіть на харчування в деяких ресторанах.

Чехія і Польща - активно запрошують студентів-іноземців і пропонують їм не тільки цікаві курси, а й гранти. Якість викладання в цих університетах на найвищому рівні, адже багато хто з них мають історію, що почалася в 16 столітті.

Великобританія - студентська Мекка. Багато з університетів тут - легендарні. Отримати диплом в цій країні все одно, що отримати платинову карту, що дає необмежені можливості в побудові кар'єри.

США і Канада - університети зі знаком якості

Дуже часто успішні бізнесмени і політики, навіть через роки після здобуття освіти в США і Канаді, з задоволенням демонструють маленькі відзнаки, які в університетах цих країн вручають випускникам. А все тому, що провчившись в цих країнах, студент отримує дійсно якісну освіту, яка стає запорукою успішного життя. Часто, представники великих престижних компаній полюють за талановитими студентами-старшокурсниками, і вже звичайно, для них має значення не громадянство студента, а його знання, вміння і навички.

Американським і канадським вузам є чим похвалитися: прекрасні лабораторії, багаті бібліотеки, затишні кампуси, спортивні майданчики. Навчання на американських континентах - це не тільки престижний диплом, але корисні зв'язки, які заводять ще зі студентської лави.

STAR Academy готова допомогти у виборі університету за кордоном, а також оформленням документів, первинної адаптацією студентів, які вибирають для себе дійсно якісну освіту.

Зараз ви читаєте новину «STAR Academy: тільки якісне навчання за кордоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути