середа, 28 квітня 2021 15:46

Що потрібно знати перед покупкою велосипеда?

Вдалі покупки завжди приносять задоволення й довго служать своєму господареві. Немає нічого приємнішого для любителів кататися по місту або велотреку, ніж купити велосипед. Він чудово замінить прогулянки, заняття в спортзалі і навіть в якихось випадках автомобіль.

  Веломагазин LetsBike пропонує блискучий двоколісний транспорт за доступними цінами
Веломагазин LetsBike пропонує блискучий двоколісний транспорт за доступними цінами

Веломагазин LetsBike з величезним задоволенням підбере оптимальний новенький байк, який стане для Вас не тільки додатковими "ногами", а й найулюбленішим видом транспорту, і буде як зовні, так і функціонально відображати Ваш характер!

Наші компетентні менеджери проконсультують Вас щодо характеристик кожного товару і запропонують варіанти на будь-який смак і бюджет: веломагазин є офіційним дилером велосипедів бренду: Merida, Kellys, Fuji, Leon, Cyclone, Winner, Kinetic, Royal Baby і багатьох інших перевірених торгових марок.

Якщо ви вже визначилися, який саме байк вам потрібен, всі характеристики моделей можна вивчити в інтернет-магазині і здійснити покупку онлайн. Це заощадить час і ви зможете швидше покататися на своєму новому транспорті!

Вирушаємо в подорож на зручному велосипеді або на що потрібно звернути увагу при покупці

Щоб із задоволенням і комфортно підкорювати на велосипеді сотні кілометрів, необхідно враховувати низку особливостей: як правильно вибрати велосипед, на що звернути увагу перед покупкою і які необхідні додаткові аксесуари.

Вам не доведеться переплачувати за ремонт і додаткові вироби, якщо спочатку врахувати такі моменти:

• Розмір рами під зріст. Перше правило байка - він повинен бути зручним. У нашому магазині є можливість проїхатися на велосипеді перед покупкою, щоб переконатися, що висота рами підходить по зросту. В асортименті також є моделі, в яких виробники зробили можливим регулювати висоту. Якщо вам сподобалася модель, але кататися не комфортно, виправити це просто, налаштувавши велосипед під необхідні параметри;

• Розмір коліс. Цікавий факт - від розміру коліс залежить швидкість, що розвивається на велосипеді, і його прохідність. Залежно від цілей використання двоколісного транспорту, моделі мають різний розмір: міські оснащені широкими колесами, щоб легко долати перешкоди на дорозі, а от шосейні - тонкими, для більшої швидкості;

• Комплектуючі - якщо ви хочете поліпшити або прикрасити свій байк, спеціалізований веломагазин LetsBike може запропонувати вам якісні та міцні додаткові деталі для будь-яких моделей. Для кожного типу велосипеда існують свої необхідні комплектуючі і рекомендовані матеріали, з яких вони повинні бути виконані. Наші менеджери ощасливили кілька десятків велолюбителів в м. Київ та готові допомогти Вам - розповісти про різновиди деталей, чим вони відрізняються і чи підходять під ваш байк!

Розповімо все про обраний велосипед і підберемо відповідний варіант для кожного, незалежно від статі і віку користувача!

Корисне відео з підбору гравійного велосипеда:

Що ще ви отримаєте, купуючи велосипед мрії в LetsBike?

Прийшовши в наш веломагазин Вас зустріне блискучий двоколісний транспорт за доступними цінами торгових марок, що позитивно зарекомендували себе. Всі моделі велосипедів відповідають заявленим характеристикам виробника:

• Гарантія від виробника - на кожну реалізовану модель надається гарантія, якщо велосипед вийде з ладу протягом встановленого терміну з вини виробника. Виробник ліквідовує подряпини, вм'ятини та інші дефекти, якщо вони сталися не з вини покупця.

• Сервісне обслуговування - щоб байк служив вірою і правдою тривалий час, всі моделі потребують огляду і належного обслуговування. Все це ви зможете зробити в одному місці за привабливими цінами!

Приходьте до нас або зробіть замовлення в інтернет-магазині: Вас чекає великий асортимент, тільки якісний товар і безкоштовна доставка при замовленні товару.

Від нас ви підете лише з хорошими покупками!

Зараз ви читаєте новину «Що потрібно знати перед покупкою велосипеда?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути