понеділок, 22 лютого 2021 17:42

Системи енергопостачання "ВІНУР"

На сьогоднішній день компанія Vinur.com.ua займає передову позицію в сфері систем електропостачання підприємств і установ України. Великий практичний і інженерно-технічний досвід співробітників по вводу та налаштуванні систем гарантованого електроживлення дозволяє виконувати роботу з проектування та впровадження незалежного енергопостачання різної складності з урахуванням побажань клієнта, дотримуючись усіх вимог в області безпеки.

  "Vinur" - це якість, надійність і своєчасне сервісне обслуговування електротехнічного обладнання
"Vinur" - це якість, надійність і своєчасне сервісне обслуговування електротехнічного обладнання

Компанія "Vinur" гарантує якість, надійність і своєчасне сервісне обслуговування електротехнічного обладнання по всій території України і є офіційним представником великої кількості світових лідерів і компаній в області високоякісних електротехнічних приладів.

Компанія "Vinur" пропонує своїм клієнтам наступні види послуг, які допоможуть у вирішенні проблем, пов'язаних з організацією та безперебійною роботою систем енергопостачання, захисту та технічному обслуговуванні Вашого обладнання:

• Повний професійний монтаж систем електроживлення в будь-який зручний для клієнта час з наданням повного комплекту виконавчої документації, гарантійних талонів та ін .;

• Консультація з метою визначення найкращого варіанту для забезпечення довговічної роботи систем електроживлення;

• Проектування і розробка необхідної документації співробітниками, які мають великий досвід в області впровадження систем електроживлення;

• Пуско-налагоджувальні роботи систем електропостачання з метою організації стабільності в роботі обладнання;

• Оренда і доставка по Україні великого модельного ряду стабілізаторів напруги, генераторів, джерел безперебійного живлення тощо різної потужності і комплектації.

• Крім того, компанія надає повний пакет послуг з підключення, супроводу, заправці, сервісу та встановлення обладнання;

• Сервісне обслуговування приладів, куплених в магазині "Vinur" на високому рівні і у відповідності з усіма вимогами компаній-виробників.

Компанія "Vinur" надає комплексне рішення "під ключ" для стабільної та безперебійної роботи енергопостачання в будинках, офісах, промислових підприємствах, державних установах тощо. Всі послуги здійснюються професіоналами, які гарантують надійну, безпечну і довговічну роботу всієї системи електроживлення. У разі виникнення питань Ви завжди можете звернутися до фахівців компанії "Vinur" і отримати професійну консультацію.

Довірте роботу організації систем енергопостачання професіоналам!

Зараз ви читаєте новину «Системи енергопостачання "ВІНУР"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути