пʼятниця, 25 червня 2021 12:24

Royal Canin для цуценят дрібних порід. Відгуки експертів

Royal Canin для цуценят дрібних порід. Відгуки експертів
Хороші відгуки про Royal Canin для цуценят малих порід ґрунтуються на його корисних властивостях

Цуценята дрібних порід швидко ростуть, їм потрібно більше енергії, ніж великопородним цуценятам. Часто у них чутлива травна система, і вони вибагливі в їжі. Спеціально для порід собак, які інтенсивно ростуть за короткий проміжок часу, Royal Canin створив повнораціонний корм Mini PUPPY.

Royal Canin Mini PUPPY

У харчуванні домашнього улюбленця немає неважливих деталей. Для зростаючого собаки важливо все - і розмір крокети, і склад корму, і режим харчування. Збалансований корм Royal Canin Mini PUPPY був створений, щоб господар міг забезпечити вихованця повноцінним харчуванням без витрат часу на підготовку і пошук продуктів. Раціон розрахований на вихованця у віці від 2 до 10 місяців. До дрібних порід відносяться собаки, які, виростаючи, не перевищують за вагою 10 кг.

Формула корму виділяється високою поживністю, щоб цуценя росло і розвивалося. Раціон включає, наприклад, такі поживні компоненти:

• вітаміни А, В1-В12, Е, С, D3;
• мінерали кальцій, марганець, залізо, калій, магній;
• амінокислоти, зокрема, триптофан, таурин, лізин і аргінін тощо.

Хороші відгуки про Royal Canin для цуценят малих порід ґрунтуються на його корисних властивостях. Корм допомагає вихованцеві:

підтримувати імунну систему;
• підтримувати нормальну роботу системи травлення завдяки необхідним нутрієнтам, пребіотикам і високозасвоюваним білкам.

Раціон дозволяє підтримувати оптимальну консистенцію фекалій. Цуценя отримує потрібну кількість корисних і поживних речовин, їсть з апетитом і залишається в прекрасній формі.

Дозування корму вказується на упаковці, залежить від віку та орієнтовної дорослої маси тіла вихованця. Є ще вологий аналог раціону - шматочки в соусі. Не забувайте, що цуценя потребує постійного доступу до води. Слідкуйте, щоб його миска завжди була наповнена свіжою водою.

Royal Canin Mini PUPPY. Відгуки експертів

Завжди цікаво дізнатися, що думають про корм не просто власники собак, а заводчики і ветеринари, які щодня працюють з собаками. Ось, наприклад, відгук про Royal Canin від доктора ветеринарної медицини Валерії Терещенко:

"Я довіряю Royal Canin тому, що він вже багато років є на нашому ринку і кілька поколінь собак харчувалися цим продуктом і були здоровими. Це є головним критерієм для мене, як для ветеринарного лікаря. Для мого собаки це ідеальна формула, оскільки немає необхідності додавати в раціон додаткові вітаміни, а стан зубів і шерсті відмінний".

Зараз ви читаєте новину «Royal Canin для цуценят дрібних порід. Відгуки експертів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути