четвер, 24 грудня 2015 10:13

Нова колекція Tally Waijl допоможе дівчатам залишатися спокусливими в холодну пору року
4

Фото: rozetka.com.ua

Інтернет-магазин "Розетка" запропонував своїм покупцям нові колекції одягу від Tally Waijl, які зможуть підкреслити красу жіночої фігури навіть у холодну пору року.

Прикметні риси цієї марки відомі дівчатам із багатьох європейських країн. Символ і талісман — рожевий кролик. Девіз — TOTALLY SEXY. Фасони одягу вибрані відповідно до символіки. Здається, що цей одяг був створений для юних дівчат. Веселих, енергійних, чарівних і трохи божевільних. Багатьом потрібен привід, щоб розсміятися, поїхати на вечірку або побалувати себе подарунками.

Tally Waijl — швейцарська компанія, хоча її колекції створюються головним чином в Парижі. Цілком зрозуміло, що модельєри натхненно реалізовують свіжі ідеї. Тому в осінньо - зимовій колекції можна виявити вплив багатьох актуальних тенденцій.

Не залишилися без уваги актуальні фактури та деталі. У багатьох моделях використовуються мережива, а також бахрома. Остання колекція знов -

таки виконана на індіанський манер. Як приклад, можна розглянути цю сукню http://rozetka.com.ua/tally_weijl_7612957094464/p5834991/.

Мода на шкіряні і замшеві речі також не оминула нову колекцію. Проте для спідниць, суконь та жакетів використовується лише їх імітація зі штучного матеріалу. Це красиво, практично, а головне, доступно. Одяг від Tally Waijl прикрашений м'яким, пухнастим ворсом, що нагадує хутро.

Нова колекція Tally Waijl немов говорить, що зиму зовсім не потрібно перечікувати, сидячи вдома. Це просто час, коли потрібно побільше вітамінів: яскравих фарб, радісних подій, емоцій. Один із способів їх отримання можна знайти в одязі для жінок даного бренду. Пончо, кардигани, ворсисті жилетки, кольорові світшоти — різнобарвна палітра, яка допоможе зберегти тепло і життєрадісність.

Безліч новинок цієї марки пропонує розглянути Інтернет-магазин "Розетка". Крім того, у каталозі сервісу присутні моделі минулого сезону, які можна придбати із суттєвою знижкою. До кожної моделі додається опис властивостей і фотографії, які дозволяють повністю уявити її зовнішній вигляд. Підібрати відповідну річ допоможе таблиця розмірів цього бренду, представлена на сайті. Є також можливість оплатити замовлення карткою або готівкою при доставці. А отримати свою покупку можна в пункті видачі магазину або найближчому відділі "Нової Пошти".

Зараз ви читаєте новину «Нова колекція Tally Waijl допоможе дівчатам залишатися спокусливими в холодну пору року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути