понеділок, 02 жовтня 2017 13:03

Нерухомість Грузії - джерело доходу для українців

Нерухомість Грузії - джерело доходу для українців
У Грузії відсутні податки на нерухомість, що дуже вигідно при продажі або здачі площ в оренду. Фото: Tui

Під час економічних криз інвестиції в нерухоме майно вважаються одним з найбільш надійних способів не тільки зберегти свої гроші, але і отримувати постійний прибуток. Саме тому нерухомість в Грузії для українців є привабливим придбанням. Сектор нерухомості в цій країні розвивається активними темпами, для іноземних інвесторів формуються сприятливі умови. Квартири в Грузії стануть не просто місцем проживання, а й будуть приносити своїм власникам чималий дохід.

Чому інвестиції в нерухомість Грузії вигідні

Різноманітність і мальовничість природних ландшафтів, багаті фауна, флора, розвинена промисловість привертають в країну безліч туристів і бізнесменів. Люди їдуть сюди відпочивати біля моря, подорожувати по горах, вирішувати ділові питання. Все більш зростаючий потік приїжджих потребує відповідних умов проживання, тому споруда готелів, санаторіїв, спа-комплексів, житлових комплексів йде безперервно.

Нерухомість в Грузії для українців у цій обстановці - цілком доступне джерело отримання хороших доходів. Купити можна комерційну нерухомість - інвестиції в неї окупляться досить швидко. Власник в цьому випадку отримувати доходи буде стабільно і довгий час. Хорошим придбанням стануть квартири в Грузії, в яких можна жити самому під час відпочинку або здавати в оренду. Купуючи первинне житло ще в період забудови, можна заощадити значну грошову суму.

Особливості придбання нерухомості в Грузії

Як і в будь-якій країні, в Грузії існують свої особливості, що характеризують ринок нерухомості і роблять нерухомість в Грузії для українців привабливою. У країні відсутні податки на нерухомість, що дуже вигідно при продажі або здачі площ в оренду. Розкуповується нерухомість дуже швидко, вже на стадії будівництва 90% комерційних і житлових приміщень продано. Найбільш рентабельними визнані площі, розташовані на одній з трьох ліній, що простягаються уздовж моря. Чим ближче до моря, тим дорожче комерційні споруди і квартири в Грузії, але і тим швидше вони принесуть прибуток.

Процедура купівлі нерухомості в країні для іноземців максимально спрощена, будь-які особливі заборони і обмеження відсутні. Купувати можна комерційні, житлові приміщення, землю під будівництво. Усі ці нюанси роблять вкладення в нерухомість Грузії відмінним способом отримувати хороші доходи.

Зараз ви читаєте новину «Нерухомість Грузії - джерело доходу для українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути