Ексклюзиви
четвер, 19 вересня 2024 20:39

NEP невдовзі презентує Ukraine Green Recovery Platform

11 вересня 2024 р. в артпросторі "Скло" УДУ імені Михайла Драгоманова UNEP разом із ГО "УАПППДПО" та Recover Ukraine провели захід для визначення переможців конкурсу з розробки концепції бренду, логотипу та колірної гами для проєкту Ukraine Green Recovery Platform, в якому взяли участь студенти з усієї України.

Автор: надане UNEP
  UNEP разом із ГО «УАПППДПО» та Recover Ukraine провели захід для визначення переможців конкурсу для проєкту Ukraine Green Recovery Platform
UNEP разом із ГО «УАПППДПО» та Recover Ukraine провели захід для визначення переможців конкурсу для проєкту Ukraine Green Recovery Platform

Ukraine Green Recovery Platform створена для підтримки екологічного відновлення України та відіграє ключову роль у виконанні екологічних вимог для вступу України до ЄС. Підтримка від UNEP, а саме програми ООН з навколишнього середовища та її керівника П'єра Карла Сандея (Mr. Pier Carlo Sandei), забезпечує фундамент для сталого розвитку та відбудови нашої країни.

В реалізації проєкту беруть участь: CEO SoftTeam Микита Попов, член правління екофонду Recover Ukraine Андрій Дишук та заступниця директора ГО "УАПППДПО" Олена Матвієнко. Також неоціненний вклад задля реалізації первинних етапів з боку університету зробив декан педагогічного факультету УДУ ім. М. Драгоманова Тарас Олефіренко.

Автор: надане UNEP
  Комісія відібрала 10 фіналістів, які отримали грошову винагороду
Комісія відібрала 10 фіналістів, які отримали грошову винагороду

У стінах артпростору зібралися студенти з усієї України. Комісія відібрала 10 фіналістів, які отримали призи у вигляді грошової винагороди в сумі від $200 до $800.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Каховське водосховище знову почала прибувати вода: супутникові знімки

Завдяки таким ініціативам українська молодь отримує безцінні можливості не тільки для чималого заробітку, а й для реалізації своїх креативних здібностей та будування екологічної складової країни задля подальшої реалізації європейських цінностей та становлення рівня життя в Україні на передові рейки.

Завдяки активним діям міжнародних організацій, волонтерів та активних студентів невдовзі буде презентовано вебсайт та саму платформу.

Також серед поважних гостей на заході були присутні:

- програмний спеціаліст з питань реконструкції Швейцарського бюро співробітництва в Україні Посольства Швейцарії в Україні Даніель Пітте,

- аташе Департаменту міжнародних організацій Міністерства закордонних справ України Ілля Карандась,

- керівник Офісу зеленого економічного переходу при Міністерстві економіки України Андрій Кітура,

- народна депутатка України IX скликання, заступниця голови комітету з питань екологічної політики у Верховній Раді України IX скликання Олена Криворучкіна.

Глобальне потепління може спричинити кліматичні катаклізми в Україні.

Якщо глобальна температура підвищиться на 2°С, зміна клімату стане невідворотною.

Україні глобальне потепління загрожує втратою територій. Через танення льодовиків рівень води ще ніколи не був таким високим.

Зараз ви читаєте новину «NEP невдовзі презентує Ukraine Green Recovery Platform». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути