понеділок, 27 березня 2017 18:08

На курсах в Києві англійської мови навчають американець і британець

На курсах в Києві англійської мови навчають американець і британець

У Києві з'явилась школа англійської мови, яка вперше пропонує повний безліміт на розмовні клуби - English Today.

"У нас не тільки навчання за підручником в невеликих групах по 9 осіб, але і розмовні клуби з носіями мови. Це два молодих викладача - Адам і Ред. Вони навчають наших студентів грамотної "живої" мови", - говорить виконавчий директор школи English Today Катерина Шамріна.

Завдяки поєднанню навчання з українським викладачем та носіями мови з Англії та США результат стає ефективнішим, стверджують у школі.

Відмінність English Today від інших шкіл не тільки в тому, що носії мови - це безпосередньо корінні представники англомовних країн. За такі розмовні клуби не потрібно платити додатково. Вони абсолютно безкоштовні, а відвідування безлімітне - можна приходити на такі зустрічі і 6 разів на тиждень.

"В інших школах розмовні клуби проводять або раз на тиждень, або за окрему плату, або їх проводять українські викладачі. У нас же на них повний безліміт. Англійська в Америці та Англії - як відомо, це дві діаметрально протилежні вимови. У нас людина має можливість ознайомитися та звикнути до них обох, адже Адам є британцем за походженням, а Ред - з Нью-Йорка. Наші розмовні клуби проходять у форматі дискусій на найактуальніші теми. Цікаво, що Адам і Ред російської та української мови практично не знають, і це дуже ефективно долає мовні бар'єри у студентів", - розповідає Катерина.

Якщо вивчити мову потрібно терміново, в English Today є інтенсивний курс. Він триває 2 місяці 3 рази на тиждень по 3 години. Якщо певного терміну немає - підійде стандартний курс 2 рази на тиждень по 90 хвилин. Він триває 6 місяців. Програма двох курсів не відрізняється, але за рахунок більшої кількості зустрічей студенти досягають результату швидше.

"Ми пропонуємо нашим студентам системну методику оволодіння англійською, адже розуміємо, що англійська мова - як будинок. Повинен бути міцний фундамент, щоб потім на нього будувати нові рівні. Якщо міцного фундаменту немає, все завалиться", - додає Катерина.

Школа знаходиться в центрі Києва на вул. Велика Васильківська, 66 в офісному центрі "Троїцький".

Зараз ви читаєте новину «На курсах в Києві англійської мови навчають американець і британець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути