Ексклюзиви
вівторок, 11 червня 2024 17:25

Масова розсилка від AlphaSMS - зручність та користь

Усе більше компаній користуються масовою розсилкою повідомлень. Якщо раніше це були лише великі організації чи мережі із сотнями тисяч клієнтів, то зараз сервіс СМС розсилок AlphaSMS потрібен і порівняно невеликим компаніям. Адже незалежно від кількості покупців чи замовників, усіх їх можна попередити про знижки та цікаві пропозиції. А це допомагає бізнесу в отриманні прибутку та встановленні довірливих відносин.

Автор: Pixabay
  Сервіс СМС розсилок допомагає бізнесу в отриманні прибутку
Сервіс СМС розсилок допомагає бізнесу в отриманні прибутку

Чому саме AlphaSMS

Послуги масової розсилки надають чимало компаній в Україні. Проте варто довіряти тільки найкращим. Одна з таких компаній - AlphaSMS. Її перевагами є:

● понад 15 років досвіду в наданні послуг;

● різні варіанти доставлення інформації (через месенджери, СМС, RCS, голосові повідомлення);

● більш ніж 10 000 задоволених клієнтів;

● понад 1 млн відправлених повідомлень кожного дня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як увімкнути та вимкнути переадресацію дзвінків на смартфоні: покрокова інструкція

Додатково для замовників створюють зручний електронний кабінет. У ньому є всі необхідні інструменти, статистика, облік, налаштування тощо.

Масова розсилка з максимальною ефективністю

Усі клієнти мають змогу вибирати оптимальний спосіб передачі повідомлень залежно від своєї цільової аудиторії. Наприклад, молодь активніше користується месенджерами, таким як Telegram, WhatsApp, Viber. Тому зручніше вибирати саме такий варіант. Тоді як люди старшого покоління не завжди встановлюють ці додатки, проте їхні смартфони приймають звичайні смс та RCS-повідомлення.

Крім того, кожен зі способів має власні переваги. Так, у Viber можна передавати не тільки текст, але й фотографії та навіть відео. Для компаній, що продають певні товари, це стане додатковим плюсом. Безпосередньо в тексті можна розміщувати кнопку для переходу на сайт чи замовлення товару, що дуже зручно.

У AlphaSMS можна вибрати відразу кілька варіантів доставлення повідомлень, зробивши рекламну кампанію ефективнішою. Також є додаткова послуга перевірки номерів клієнтів. Тобто можна знайти неактивні телефони, якими не користуються, та викреслити їх із бази. Така регулярна перевірка дає змогу витрачати кошти з максимальною ефективністю.

Продаж неіснуючих товарів є одним із поширеніших сценаріїв шахрайства. При цьому зловмисники роблять усе, щоби максимально замаскуватися під справжніх продавців товарів.

Тим, хто купує товари в мережі Інтернет, поліція радить обирати післяплату.

Зараз ви читаєте новину «Масова розсилка від AlphaSMS - зручність та користь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути