Ексклюзиви
вівторок, 30 червня 2020 16:32

"Маркет Двері" - надійні двері за доступною ціною

"Маркет Двері" - надійні двері за доступною ціною
"Маркет Двері" дозволить вибрати будь-який різновид замків під індивідуальні переваги і завдання

Одним з головних запитів сучасних клієнтів є вибір вхідних дверей. Вони повинні виконувати два завдання - захищати і одночасно з тим створювати гармонію в дизайні і зовнішньому вигляді. Кожні вхідні двері, продані магазином "Маркет Двері", вважаються оригінальним твором мистецтва з хорошим функціоналом, красою і доступністю в фінансовому плані.

Менеджери з підбору додатково врахують запити кожного клієнта, нададуть послуги з монтажу і встановлення, а також сформують знижки в залежності від умов співпраці. Важливо, щоб кожен із замовників досконально знав, що він хоче від дверей і який в результаті функціонал його чекає.

Критерії добору дверей

Важливо дотримати розміри, умови, вимоги і характеристики. Основними факторами і вимогами щодо підбору прийнято вважати:

1. Товщину. Чим більша товщина, тим надійніші двері. Але необхідно враховувати майбутню вагу конструкції, щоб не створювати зайвий тиск на стіну або перегородку.
2. Замки. Бажано встановлювати як мінімум два замки різного виду, що значно збільшує ефективність захисту.
3. Призначення. Необхідно вибирати двері з конкретним рівнем захисту і протидії, адже на конструкцію може впливати як вода, так і сильний сніг.
4. Обробку. Накладки з МДФ користуються найбільшою популярністю, тому що з їх допомогою можна імітувати цінні породи дерева.

Використовуючи для вибору і аналізу магазин дверей market-dveri.ua кожен покупець в результаті знайде гідне рішення під свої завдання і умови. Прийнятна вартість і висока якість дверних блоків задовольнять вимоги всіх без винятку клієнтів.

Різновиди замків

Характеристики та властивості броньованих дверей будуть актуальні тільки за умови, якщо використовуються якісні і перевірені замки від кращих виробників. На сьогоднішній день пропонується декілька видів:

• циліндровий;
• сувальдний;
• Mul-T-Lock.

Перший вид замків найактуальніший і простий. В його основі використовується циліндр, а ключовим захисним механізмом є сердечник. Він простий, дешевий і легкий в обслуговуванні.

Сувальдний замок відрізняється наявністю спеціальних пластин. Їх рухають спеціальні зуби, після чого в конкретному положенні замок можна відкрити. Mul-T-Lock - унікальна система, що забезпечує максимальний захист завдяки багаторівневим секретним елементам.

"Маркет Двері" дозволить вибрати будь-який різновид замків під індивідуальні переваги і завдання. Якщо виникнуть складності, менеджери завжди нададуть рекомендації та дадуть свої поради щодо вибору і подальшої покупки.

На даний момент є 8 офлайн магазинів у Києві та Київській області. Також є можливість доставки і установки дверей в інших містах України.

Зараз ви читаєте новину «"Маркет Двері" - надійні двері за доступною ціною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути