понеділок, 28 вересня 2020 16:06

Кращі телевізори для покупки в 2020 році

Вибираючи телевізор в 2020 році, хочеться підібрати гідну модель з оптимальним співвідношенням ціна-якість. Хтось віддає перевагу телевізорам Samsung, хтось любить LG, а хтось просто шукає недорогий, але гарний телевізор. У цій збірці пропонуємо познайомитися з найкращими телевізорами, за версією інтернет-магазину stylus.ua, рекомендованими для покупки в 2020 році.

 
Sony KDL32WD756BR2
Вартість: 10 444 грн

32-дюймовий FullHD-телевізор в тонкому витонченому корпусі з технологією X-Reality PRO пропонує глядачеві чітке і реалістичне зображення незалежно від того, що в даний момент на екрані. Диски Blu-ray, записи телепередач, фотографії зі смартфона - все буде виглядати чітко, деталізація на рівні, а технологія Motionflow XR забезпечить плавність динамічних сцен. SmartTV дозволяє дивитися відеоролики і фільми онлайн прямо з інтернету. Підключіться до Wi-Fi і дивіться YouTube, Netflix або скористайтеся іншими сервісами для перегляду контенту.

Samsung UE43TU7100UXUA
Ціна: 10 999 грн

Деталізована картинка з природною передачею кольору - те, чим порадує глядача телевізор Samsung. Роздільна здатність 4К на дисплеї Crystal перетворює контент, транслюючи неймовірну картинку. Будь-який фільм або передача стають процесами, що відбуваються поруч з вами. Потужний процесор Crystal 4K гарантує відтворення зображення найвищої якості. Ви зможете оцінити найдрібніші деталі картинки навіть в найбільш темних сценах завдяки технології HDR. Конструкція моделі передбачає можливість приховати дроти в спеціальну підставку, щоб вони не були помітні. Samsung UE43TU7100UXUA пропонує користувачеві платформу Smart Hub і пульт One Remote для зручного перегляду контенту.

 
Xiaomi Mi TV UHD 4S 55''
Ціна: 12 999 грн

Стильний 55-дюймовий телевізор Xiaomi Wi-Fi з тонкою безшовною рамкою створений для вашого відпочинку і розваг. Дозвіл 4К і технологія Dolby + DTS відповідають за насичену картинку і відмінний звук. Смарт-тв працює на 64-бітному процесорі, який відповідає за швидку обробку даних, допомагають йому в цьому 2 Гб ОЗУ. Бездротові інтерфейси представлені підтримкою Bluetooth 4.2 з низьким енергоспоживанням і дводіапазонним Wi-Fi 2.4/5 ГГц. Завдяки технології Chromecast на екран Xiaomi Mi TV 4S можна транслювати зображення зі смартфона.

LG OLED55B9
Ціна: 35 762 грн

55-дюймовий 4К-телевізор з потужною 40-ватною акустикою і SmartTV стане відмінним доповненням вашої затишної спальні. Якісний звуковий супровід забезпечать вбудовані динаміки сумарною потужністю 40 Вт. Приголомшливе деталізоване зображення забезпечує інтелектуальний процесор α7 другого покоління, оснащений алгоритмом глибокого навчання AI. Він оптимізує зображення і звук відповідно до відтворюваного контенту. Підтримувані ТВ-тюнери: DVB-T2, DVB-S2, DVB-C. Функції SmartTV реалізовані на операційній системі webOS.

Заходьте на сайт stylus.ua і вибирайте ідеальний телевізор для приємного проведення часу.

Зараз ви читаєте новину «Кращі телевізори для покупки в 2020 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути