вівторок, 23 січня 2018 12:27

"Київміськбуд" визнали найнадійнішим забудовником 2017 року

"Київміськбуд" визнали найнадійнішим забудовником 2017 року
Користувачі ресурсу Domik.ua обрали "Київміськбуд" в якості найбільш надійної української будівельної компанії. Фото: Укрінформ

"Київміськбуд" посів перше місце у рейтингу надійності українських будівельних компаній.

Ранжування складено порталом нерухомості Domik.ua за результатами голосування користувачів ресурсу.

За словами голови правління-президента "Київміськбуду" Ігоря Кушніра, критерій надійності є для Холдингової компанії одним з головних.

"Починати рік з таких новин - хороший знак. З огляду на те, що компанія має великі плани на 2018 р., першість серед надійних забудовників є своєрідним знаком для інвестора. "Київміськбуд" і надалі буде виконувати свої зобов'язання на всі сто, тому переконаний, що подібні визнання стануть не рідкістю для компанії. Це гарний початок, а продовження буде ще кращим", - зазначив Ігор Кушнір.

Як зазначили організатори, з 2013 року редакція Domik.ua проводить рейтингове голосування щодо забудовників, яким можна довіряти. Будь-який перевірений користувач сайту може вибрати українську будівельну компанію, якій довіряє, у розділі форуму - "Забудовники, які гідні довіри".

Нагадаємо, в минулому році "Київміськбуду" було присвоєно звання "Лідер будівельної галузі", "Вибір України", "Лідер року". Крім цього, президент "Київміськбуду" Ігор Кушнір займає перше місце серед керівників компаній-забудовників рейтингу 30 кращих управлінців України.

Зараз ви читаєте новину «"Київміськбуд" визнали найнадійнішим забудовником 2017 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути