пʼятниця, 22 січня 2021 18:01

Імплантація зубів в Ірпені - куди звернутися?

Імплантація зубів - це досить складна хірургічна процедура, яка вимагає глибоких знань і відмінних професійних навичок від стоматолога. Установка імпланта в багатьох випадках є єдиним способом відновлення цілісності зубного ряду, коли просте протезування коронкою неможливе. Послугу "Імплантація зубів в Ірпені" пропонує сучасний стоматологічний центр "My Smile", фахівці якого використовують імпланти кращих світових виробників і гарантують прекрасний естетичний ефект після процедури, а також доступні ціни.

Коли потрібно проводити імплантацію зуба?

Імплантація - це операція по встановленню штучного металевого кореня на місце відсутнього зуба, з подальшим протезуванням коронкою.

Імплант зуба являє собою щось схоже на будівельний гвинт, який стоматолог вкручує в кісткову тканину щелепи. До імпланта кріпиться абатмент - це спеціальний з'єднувач для установки коронки.

Імпланти встановлюють в тих випадках, коли залишкової тканини зуба недостатньо для формування кукси під штучну коронку, а також при дефіциті кісткової тканини верхньої щелепи після видалення зуба або травми. У таких випадках імплантацію поєднують з синус-ліфтингом (нарощуванням кістки).

 

Етапи імплантації зубів в Ірпені в клініці "My Smile"

1. Підготовка - діагностика показників крові, КТ зуба, лікування карієсу та інших захворювань зубів, синус-ліфтинг (якщо необхідно);

2. Установка - міні-операція під місцевою анестезією. Імплант закривається заглушкою;

3. Оцінка стану - повторна консультація та зняття швів через 7-8 днів;

4. Встановлення формувача ясен - через 3-6 місяців имплантолог формує ясна навколо імпланта і встановлює абатмент;

5. Виготовлення та встановлення коронки - встановлюється коронка, створена по відбитку зубного ряду.

У своїй практиці имплантолог клініки "My Smile" використовує імпланти "Straumann" і "Dentis". Дані бренди зарекомендували себе у всьому світі і на поточний момент не мають гідних аналогів за якістю і довговічністю.

Втратили зуб і хотіли б відновити природну красу посмішки? Зробити це можна за допомогою установки зубних імплантів і протезування. Уточнити актуальні ціни на всі етапи процедури, а також записатися на імплантацію зубів в Ірпені можна на сайті стоматологічної клініки "My Smile" або по телефону + 38-066-516-12-37.

Зараз ви читаєте новину «Імплантація зубів в Ірпені - куди звернутися?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути