Ексклюзиви
вівторок, 13 квітня 2021 16:36

Ігор Фісун: ідеальний лідер комбінує демократичний і харизматичний стилі управління

Ігор Фісун: ідеальний лідер комбінує демократичний і харизматичний стилі управління
Акціонер ОКСІ БАНКУ Ігор Фісун розповів про ключові якості сучасного лідера

Акціонер ОКСІ БАНКУ і власник ТОВ УКРКАРТ Ігор Фісун впевнений, що ідеальний тип лідерства повинен включати в себе демократичний і харизматичний стилі управління. Авторитарний підхід в бізнесі IT-підприємець і фінтех-експерт не підтримує.

Про ключові аспекти сучасного лідера Ігор Фісун розповів в інтерв'ю на Delo.ua.

"Бізнес роблять люди, тому керівнику необхідно прислухатися до думки співробітників своєї компанії, а власнику бізнесу ще й до позиції своїх партнерів. Розвинені hard skills у поєднанні з харизмою дозволять обійтися без авторитаризму в кризовій ситуації, коли від лідера потрібне вміння швидко прийняти доленосне рішення" , - підкреслив підприємець.

Аналізуючи основні якості успішного лідера, Ігор Фісун зазначив вміння чути команду, не боятися приймати доленосні рішення, стратегічне мислення і гнучкість.

"Безумовно, необхідно досконально знати власний бізнес, не боятися ризикувати і помилятися, а також вміти прислухатися до критики", - додав він.

Також Ігор Фісун розповів, як криза вплинула на довгострокові плани ОКСІ БАНКУ. З його слів, фінансова установа зосередилося на розвитку мобільного банкінгу, послуг для e-commerce, ФОП і корпоративних клієнтів.

"Перша версія мобільного банкінгу вже тестується. Додаток дозволяє управляти картою, переглядати транзакції за категоріями витрат, переказувати гроші з карти на карту і оплачувати комунальні послуги. Друга, призначена для користувача версія, буде доступна в Google Play і App Store вже влітку цього року. Її функціонал розшириться: користувачі зможуть віддалено відкривати дебетові та кредитні картки, оплачувати товари і послуги через Google Pay, Apple Pay і QR. Також в ОКСІ БАНКУ можна буде відкривати депозити і брати кредити", - розповів Ігор Фісун.

Зараз ви читаєте новину «Ігор Фісун: ідеальний лідер комбінує демократичний і харизматичний стилі управління». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути