четвер, 14 січня 2021 13:59

Буріння свердловин в Києві та Київській області

Буріння свердловин в Києві та Київській області
Особливо актуальним буріння свердловин буде для жителів Києва та Київської області

Вода – це найголовніша щоденна потреба людей. Паралельно з виникненням цивілізації людство задумалося над тим як швидко отримувати доступ до неї. Ще в роботах філософа Конфуція в 600 році до нашої ери була описана технологія видобутку води з під землі. Сьогодні ми розуміємо, що це були перші проби буріння свердловин. З тих пір технології істотно модернізувалися. На сьогоднішній день методи видобутку води мають ряд переваг перед нелегкою і довгою процедурою з якою доводилося стикатися нашим предкам. Особливо в умовах мегаполісів, де буріння свердловин часто проводиться за допомогою малогабаритних бурових установок. Пробки, вузькі вулиці по яких не може проїхати велика бурова техніка визначають вибір в сторону компактних установок. Але головна мета тоді і зараз – це постійний доступ до води для приготування їжі, побуту та поливу городу.

Особливо актуальним буде буріння свердловин в Києві і Київській області, де через щільну забудову і густу заселеність водопровідна система часто дає збій і жителі змушені довго залишатися без води. Та й якість самої води часто залишає бажати кращого. Не тільки кияни та ті хто живе в Київській області, а й жителі інших областей України вважають за краще взагалі не залежати і не платити постачальникам води. Набагато краще мати свою власну свердловину.

Залежно від побажань замовника виділяють чотири основні способи видобутку води: колодязь, абіссінський колодязь, свердловина та артезіанська свердловина. Будь-яким з видів установок залюбки займуться професіонали своєї справи, яких можна знайти на сайті скважины.сom.ua. Візьмуться за буріння свердловин незалежно від умов буріння в місті, серед яких перепоною може стати асфальт, бетон, будівельне сміття, підсипка та інше. Інша складність – чим глибше буріння, тим чистіша вода, так як стоки і грунтові води часто потрапляють у верхні водоносні шари. Щоб не допустити помилки фахівці з скважины.сom.ua виходячи з власного досвіду, перед початком робіт дають рекомендації замовнику відповідно до його побажань. Після чого визначається водоносний горизонт на який буде відбуватися буріння свердловини. Якщо у вашому районі немає можливості пробурити свердловину з водою яка не відповідає ГОСТу – не проблема. Можна скористатися фільтрами для очищення, які приведуть показники води до норм. В межах Києва та Київської області буріння свердловин відбувається на Четвертинний, Полтавський, Харківський, Сеноманский і Юрський водоносний горизонт. Вода з Сеноманського і Юрського горизонту по праву вважається найчистішою і корисною для пиття і відноситься до категорій артезіанських вод.

Для того щоб зрозуміти від чого залежить ціна на буріння свердловин ви можете переглянути відео нижче.

Зараз ви читаєте новину «Буріння свердловин в Києві та Київській області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути