середа, 17 травня 2017 14:31

Яскраві рішення для інтер'єру: огляд дизайнерських спліт-систем

Внутрішній блок стандартного кондиціонера вписується далеко не в кожен інтер'єр. Білий прямокутний короб може дисонувати з оздобленням і меблями, грубо порушуючи загальну концепцію. Не хочете приносити естетику в жертву комфорту? Придивіться до дизайнерських спліт-систем, представлених в нашому огляді.

Кондиціонери LG Artcool Gallery і Artcool Stylist

Інверторні кондиціонери LG серії Artcool відрізняються від традиційних спліт-систем оригінальною формою. Квадратні внутрішні блоки моделей практично не виступають над поверхнею стіни завдяки невеликій товщині 12-14 см.

  Унікальні кондиціонери LG серії Artcool, які практично не виступають над поверхнею стіни
Унікальні кондиціонери LG серії Artcool, які практично не виступають над поверхнею стіни

Прихильникам класичного стилю припадуть до душі білі моделі лінійки Artcool Stylist, доповнені LED-підсвіткою. Тим, кому подобаються яскраві кольори, варто звернути увагу на моделі лінійки Artcool Gallery. У них замість глухих передніх панелей використовуються засклені рамки, під якими можна розміщувати картини або фотографії.

Крім естетичних властивостей квадратний корпус має практичні переваги. Незвичайний форм-фактор дозволяє підвищити якість повітрообігу та поліпшити очищення повітря (за рахунок збільшення площі поверхні фільтра).

Спліт-системи Electrolux серії Air Gate

Прикрасити інтер'єр може навіть класична спліт система кондиціонування з прямокутним внутрішнім блоком. Але не будь-яка, а глянсова і елегантна - така, як Electrolux Air Gate.

У цій лінійці представлені інверторні моделі незвичайного чорного кольору, оформлені в стилі хай-тек. Передні панелі мають ефектне емальоване покриття, яке захищає поверхню від подряпин і надає кондиціонерам нотку розкоші.

Кондиціонери Laretti

В асортименті італійського виробника Laretti відсутні кондиціонери з нудним дизайном. Кожна модель бренду привертає увагу красивим забарвленням і гармонійним поєднанням форм.

У кліматичної техніки різних серій є свої дизайнерські фішки. Наприклад, в інверторній спліт-системі Laretti LA-12HR/CA є широкий чорний дисплей, який візуально розділяє сріблясту передню панель на дві частини. А у кондиціонера Laretti LA-18PHR/QF дисплей виконаний у вигляді чорної поздовжньої смужки, що прикрашає весь нижній край лицьової панелі.

Зараз ви читаєте новину «Яскраві рішення для інтер'єру: огляд дизайнерських спліт-систем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути