четвер, 02 грудня 2021 17:41

Якісно та швидко: як доправити вантаж за кордон і не втрапити в халепу

Проблема надійних та оперативних міжнародних перевезень досить популярна у наш час. Більшість успішних підприємств не обходяться без співпраці на міжнародному рівні. Тримати власний автопарк з персоналом дуже затратно, тому невигідно. Користуються послугою і прості громадяни. У багатьох є рідні в інших країнах і хочеться тримати з ними нормальний зв'язок, не думаючи про проблему кордонів, або ж самі живуть на дві держави.

  "Витал Карго Сервис" - надійні та оперативні міжнародні перевезення
"Витал Карго Сервис" - надійні та оперативні міжнародні перевезення

У такому випадку на допомогу приходять транспорті компанії, що спеціалізуються на міжнародних перевезеннях. Процес транспортування може бути простим для замовника, а може принести багато клопоту. Труднощі виникають через проблеми на митниці, несправний, непідходящий для конкретного вантажу транспорт, погано пропрацьований маршрут та інше. Усе це призводить до затримки доставки або псування речей чи товару, а відповідно до збитків. Упевнені, не раз читали в соцмережах про скандали на подібні теми. Ось тому вибір надійного перевізника, який уже має чітко налагоджений план та знає усі нюанси роботи, є ключем до успішної справи.

Авторитетною компанію у сфері міжнародних перевезень є "Витал Карго Сервис". Вони на ринку уже понад 14 років і є професіоналами. Пропонують доставку з Німеччини до України, Росії, Казахстану, Білоруссі. Транспортують різноманітний вантаж як комерційний, зокрема товари, продукти експорту та імпорту, так і особисті речі, наприклад, меблі та одяг під час переїзду. Беруться у "Витал Карго Сервис" за перевезення небезпечного та негабаритного вантажу, такого як промислове обладнання, транспорт, тощо. Компанія має власний відмінний автопарк, це і дозволяє реалізувати перевезення будь-якої складності.

Перевізник пропонує індивідуальні схеми транспортування для кожного клієнта, враховуючи його побажання та специфіку вантажу. Крім того, має чимало послуг, які роблять процес перевезення максимально простим для замовника. Серед них допомога персонального менеджера-логіста, імпортера, експортера, тимчасове зберігання товару на складах компанії в Україні, Польщі, Білорусі, Росії, оформлення необхідних документів для перевезення.

"Якщо ви хочете швидко та якісно доставити товар в іншу країну, не переймаючись питаннями перевезення, митниці, документації – тоді вам до нас. Ми розробимо детальний план роботи, підрахуємо чітку вартість без додаткових доплат в процесі та навіть підкажемо, де зекономити", - запевняють в "Витал Карго Сервис".

Дізнатися про компанію детальніше можна на сайті.

Зараз ви читаєте новину «Якісно та швидко: як доправити вантаж за кордон і не втрапити в халепу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути