середа, 09 жовтня 2019 12:09

Як зробити замовлення на Amazon

  Зробити замовлення на "Амазон" дуже легко, навіть якщо ви не проживаєте в Америці
Зробити замовлення на "Амазон" дуже легко, навіть якщо ви не проживаєте в Америці

Amazon - один із найпопулярніших американських торгових майданчиків, де продаються сотні й тисячі брендових, якісних речей.

Всупереч сталим стереотипам про дорожнечу, покупці можуть придбати їх буквально за смішні гроші порівняно з українськими цінами. Даний майданчик – не інтернет-магазин в тому сенсі, в якому ми звиклися його бачити. Тут зібрано безліч найрізноманітніших магазинів, де продається все: від корму для хом'ячка до крутих комп'ютерів останньої моделі. При цьому, здійснювати покупки на цьому сайті дуже легко й вигідно, навіть проживаючи в Україні.

Алгоритм замовлення

Купувати на "Амазон" дуже легко й просто, навіть якщо ви не проживаєте в Америці. Все, що вам буде потрібно – це базові знання англійської мови, тому що російський інтерфейс, на жаль, не передбачений. Також вам буде потрібна картка, що підтримує міжнародні грошові перекази. Ще одним важливим питанням є доставка з амазон – у середньому жителі США платять 50 доларів за доставку, а пересилання в країни СНД обійдеться покупцям приблизно в 60-70 доларів. Щоб оформити покупку, вам треба буде виконати такі кроки:

1. Зупиняючи свій вибір на вподобаних позиціях, натискайте кнопку Wish List, щоб сортувати їх на свій розсуд. Якщо ви вже остаточно прийняли рішення щодо них, відправляйте їх в корзину, натискаючи Add to Shopping Cart.

2. Безпосереднє оформлення замовлення починається з натиснення на Proceed to checkout. Пам'ятайте, що в ціну, вказану продавцем на сайті, не включені послуги доставки – вони будуть позначені окремо.

3. Далі треба буде вибрати варіант доставки. Найдорожча - Priority Shipping доставить покупку вам усього за 2-3 дні, а стандартна доставка службою Expedited International Shipping займає близько місяця. Якщо ж ви нікуди не квапитеся, не варто переплачувати – за пару місяців товар вам доставить Standard International Shipping.

4. Після цього обов'язково заповніть всі поля англійською мовою: ім'я, прізвище власника банківської картки, через яку проводитимете оплату, а також адреса проживання, індекс і телефон у міжнародному форматі (+3…).

Якщо ви замовляєте кілька товарів у одного продавця, вони будуть упаковані в одну посилку. Але при їх замовленні у різних продавців кожну покупку доведеться оформляти окремо. За необхідності, може бути потрібна доплата під час доставки, але сума буде невеликою. Перед відправкою заповненої анкети на обробку переконайтеся, що всі дані заповнені правильно – інакше операція буде відхилена.

Особливості покупки

Сайт Amazon.com існує вже більше 16 років, за які реалізовано декілька мільйонів товарів. Щомісяця покупці здійснюють покупки на суму понад 35 млрд доларів, а аудиторія сайту налічує більше 20 млн осіб. Ви можете порадувати себе приємними обновками за зовсім дешевими цінами, оформивши замовлення на цьому порталі. Але покупка пов'язана також з деякими складнощами: наприклад, вам доведеться відстежувати місцезнаходження посилки на митниці та контролювати процес її доставки. Якщо вам це здається обтяжливим і складним, звертайтеся до USAinUA, вони зроблять все за вас.

У будь-якому випадку, покупка на популярному майданчику "Амазон" дозволить вам значно заощадити гроші й час, адже не доведеться ходити по ринках і магазинах, вишукуючи акції та вигідні пропозиції. Ви можете купувати навіть брендові товари за цілком прийнятними і навіть заниженими цінами, а доставка при цьому виявиться трохи дорожчою за звичайну українську.

Зараз ви читаєте новину «Як зробити замовлення на Amazon». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути