середа, 14 вересня 2022 14:52

Як встановити оптимальні за ціною металопластикові вікна в Києві: топ-3 поради

Перше, про що слід подбати власнику квартири чи офісу напередодні осінньо-зимового періоду – перевірити цілісність склопакетів та якість теплоізоляції всієї віконної конструкції. Саме від вікон залежить, якою буде температура в будинку чи офісі та чи турбуватимуть протяги і пронизливий холод.

Автор: Слово і діло
  Напередодні осінньо-зимового періоду варто перевірити цілісність склопакетів та якість теплоізоляції віконної конструкції
Напередодні осінньо-зимового періоду варто перевірити цілісність склопакетів та якість теплоізоляції віконної конструкції

Дамо кілька корисних порад, як за оптимальну ціну встановити вікна в Києві та створити затишну атмосферу навіть у холодні січневі дні.

Купуйте у тих, хто виготовляє металопластикові вікна і робить їх установку

Це хороша порада, оскільки такі компанії беруть на себе гарантію якості виконаних робіт. Їхнє головне завдання – забезпечити клієнта комфортними та теплими вікнами й не отримувати претензії, а розширювати коло замовників. Контролювати якість пластикових вікон простіше та швидше на своєму виробництві, ніж виступати посередником. Компанія "Лінія вікон":

• виготовляє металопластикові вікна;

• пропонує їх на придбання з гарантією якості виробу;

• здійснює повний комплекс ремонтно-будівельних робіт із встановлення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зима буде складною" – до чого готуватися українцям та як зекономити на опаленні

Такий підхід дає якісний контроль на всіх етапах виробництва та монтажу.

Ціна: шукайте тих, хто фіксує вартість та не є додатковим посередником

Ще одна порада – звертаючись до виробника чи продавця, погоджуйте остаточну ціну. Хороші постачальники ніколи не долучають до раніше заявленої ціни додаткові витрати. Якщо до заявленої ціни додаються додаткові суми – це ознака нестабільної роботи компанії та спроба заманити клієнта за низькою ціною. Однак найчастіше такі компанії є посередниками на ринку і не контролюють витрати на виробництво та реалізацію товару. Якщо оборот значний і компанія працює з клієнтами по-чесному, тоді ціна вікна завжди остаточна.

Автор: Shutterstock
  Компанія «Лінія вікон» пропонує вікна у Києві та Київській області за заздалегідь узгодженою ціною
Компанія «Лінія вікон» пропонує вікна у Києві та Київській області за заздалегідь узгодженою ціною

Компанія "Лінія вікон" пропонує вікна в Києві та Київській області за чітко узгодженою ціною, контролюючи ціновий параметр за товар, що поставляється від моменту його виробництва до встановлення в квартирі чи офісі. Саме тому ціни завжди актуальні, і вони не змінюються після узгодження кошторису та виставленого рахунку.

Заклеєні скотчем вікна стали реальністю життя в Україні після 24 лютого. Щоб максимально ефективно зняти скотч, не варто тягнути його вгору – так весь клей буде залишатися на скляній поверхні. Краще відклеїти маленький клаптик знизу чи збоку. Далі - тягнути скотч на себе, ніби натягуючи його. Така техніка дозволить забрати якомога більше залишкового клею зі скла.

Полегшити роботу може фен. Тепле повітря розм'якшує клей, і стрічку можна буде легко зняти. Так само можна застосувати пароочисники або просту кип'ячену воду.

Зараз ви читаєте новину «Як встановити оптимальні за ціною металопластикові вікна в Києві: топ-3 поради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути