вівторок, 11 грудня 2018 15:55

Як вибрати відеооператора в Києві

Якщо вам знадобиться відеооператор в Києві для важливої події, то перше, що ви зробите, введете в пошуковику потрібну фразу, а далі більшість із нас орієнтується на ціну. Але це неправильно.

Пам'ятаєте відеоприколи з весіль, де наречену ледь можна впізнати по одягу, а гостей взагалі важко ідентифікувати, так як зображення розмите і нечітке. Звісно, що таке відео ніхто б не хотів отримати, адже весілля одне з найголовніших свят у житті. Є теорія, що переглядаючи фото чи відео весілля, у подружжя можуть відродитися почуття навіть через багато років. Тому, щоб весільна зйомка була ідеальна, треба шукати відеооператора заздалегідь. Відеооператора у Києві можна знайти на весільному порталі girko.net.

  Обираючи оператора на свято, попросіть показати хоча б одне-два весілля від початку до кінця
Обираючи оператора на свято, попросіть показати хоча б одне-два весілля від початку до кінця

Починайте шукати відеооператора одразу, після визначення дати весілля, бюджету та ресторану. При виборі оператора звертайте увагу не на нарізку відео, а просіть показати хоча б одне-два весілля від початку до кінця.

Важливо, щоб вам було комфортно спілкуватися з відеооператором, адже вам доведеться провести з ним весь ваш важливий день. Ні в якому разі не запрошуйте знімати ваше весілля друзів чи гостей, які будуть присутні на весіллі. Повірте, ні до чого хорошого це не призведе.

Вартість послуг залежить від кількості камер, кількості робочих годин, популярності самого спеціаліста і бажаного результату.

Працюйте з командою заздалегідь, тобто, ще до весілля зніміть історію знайомства. Це дасть змогу побачити роботу команди, ви краще познайомитесь і матимете гарне відео на весільному бенкеті.

Чітко визначтесь, що хочете побачити в результаті. Чи це має бути документальна зйомка весілля чи фільм зі спецефектами.

Обговоріть всі деталі зйомки заздалегідь. Наприклад, кількість робочих годин оператора, наявність потрібної апаратури, транспорт. Укладіть договір, в якому чітко пропишіть, коли вам чекати готову зйомку та хто має побачити відео до видачі.

Переглянути відеороботи операторів, дійсні ціни на відеооператорів у Києві можете, зайшовши на весільний сайт girko.net . Тут знаходяться справжні професіонали на будь- який гаманець та будь-який смак.

Зараз ви читаєте новину «Як вибрати відеооператора в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути