вівторок, 21 серпня 2018 13:09

5 причин віддати перевагу автоклавному газоблоку

Зіткнувшись з необхідністю вибору газобдоку, перше, між чим доведеться вибирати: автоклавним і неавтоклавным матеріалом. Різниця полягає в тому, що неавтоклавний газоблок дещо слабше, оскільки для процесу затвердіння цього матеріалу не потрібно заводських умов. Ціна питання нижче, але й сам матеріал дещо слабше, тому використовувати його можна виключно за призначенням. Якщо у вас виникла потреба купити газоблок в Києві – на сайті https://uabeton.com.ua/gazoblok-kiev/ ви точно знайдете те, що шукаєте, а фахівці компанії обов'язково допоможуть визначитися з матеріалом для здійснення тих чи інших видів робіт.

 

Чому професіонали вибирають газоблок автоклавний

1. Економія. Мова не тільки про порівняно низьку вартість товару, але і про роботу, пов'язану з будівництвом. За рахунок того, що матеріал легкий – працювати ним простіше і, як наслідок, швидше. Також вам не доведеться витрачатися на дорогі розчини як, наприклад, у випадку, якщо ви вибрали цеглу. Клей, який застосовується для газоблоків, більш практичний і вигідний з фінансової точки зору.

2. Відмінні звуко- та теплоізоляційні властивості. Специфіка виробництва даного матеріалу має на увазі процес, в якому відбувається насичення суміші воднем, за рахунок чого утворюється характерна газобетону пористість. Саме це дозволяє створювати комфортний мікроклімат всередині споруди, не пропускати холод (не випускати тепло) і, при цьому, пригнічувати різного роду звуки ззовні.

3. Абсолютна міцність. Широкий асортиментний ряд у різних виробників (особливо якщо йдеться про таких як Стоунлайт і Аерок) дозволяє кожному знайти найбільш підходящу марку газобетону. Кожна з них призначена для зведення різних конструкцій: більш низькі марки відмінно підходять для зведення перегородок, високі – безпосередньо для будівництва споруди.

4. Строгість геометрії. Дуже важливий показник, який повертає, в тому числі, до питання економії. Похибка не перевищує 1 міліметра, оскільки всі бренди виключають вплив людського фактора і максимально автоматизують процес виробництва в заводських умовах. В результаті працювати простіше, швидше і точніше.

5. Екологічність матеріалу. Багато хто порівнює газоблок з деревиною по частині чистоти та безпеки. Враховуючи склад виробу, можна говорити про те, що матеріал абсолютно нешкідливий для здоров'я. Також автоклавний газоблок пожежобезпечний і не горючий. Даний будматеріал відмінно зарекомендував себе в умовах як високих, так і досить низьких температур і здатний витримувати близько сотні циклів заморожування-відтавання, не втрачаючи заявлених виробником властивостей.

 
 

Широкий асортимент, доступні ціни та лояльне ставлення до кожного клієнта гарантує компанія ТОВ "ЭКОБЕТОН ПЛЮС". Тут вам точно запропонують співпрацю на вигідних умовах, а також оперативну доставку по Києву в будь-який зручний для вас час.

Зараз ви читаєте новину «5 причин віддати перевагу автоклавному газоблоку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути