Ексклюзиви
четвер, 30 липня 2009 17:24

Вибухом газу розвалило стіну хати

 У ніч на п"ятницю в селі Хомутець на Миргородщині вибухнула та загорілася хата 73-річної Зої Левченко. Крім неї, в оселі була її невістка 55-річна Наталія Тарасевич із Донецька. Вона приїхала в гості із 20-річним сином.

— Уже ліг спати. Почули сильний хлопок, задрижали шибки у вікнах. Вийшов на подвір"я, а в Левченко горить хата. Зателефонували в пожарку. Побігли до сусідів, а там вогонь і розвалило стіну в кухні, — згадує житель села, не називається.

Виклик пожежникам надійшов о 1.30. За 25 хв. вони були в селі.

— На подвір"ї була невістка господині. Із хати вибралася самостійно. Пояснила, що там залишилася ще свекруха. Працівники пожежної із сусідами погорілиці винесли потерпілу на вулицю, — каже Олександр Бондаренко із Миргородського міського управління МНС. — Викликали швидку медичну допомогу. Від опіків і ушкоджень пенсіонерка померла в лікарні. Невістка знаходиться там у важкому стані.

Односельці розповідають, того вечора в хаті перебували господиня, її невістка й онук. Випивали. О 21.00 прийшла донька Зої Левченко. Вона також живе в Хомутці. Забрала племінника до себе.

Вогонь загасили о 4.40. На газовій плиті в хаті знайшли недоварену картоплю. Певно, вода загасила полум"я і газ пішов у кімнату. Жінки цього не помітили. Невістка курить. Імовірно, черкнула сірником, а від іскри стався вибух газу.

Хата відновленню не підлягає.

Зараз ви читаєте новину «Вибухом газу розвалило стіну хати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути