понеділок, 14 листопада 2011 07:30

Володимира Кочергу повернули до життя грязі затоки Сиваш

54-річний Володимир Кочерга з Карлівки хворів на хронічні панкреатит та простатит, псоріаз. До життя його повернули грязі затоки Сиваш.

"Мені 54 роки, я працюю директором автомайстерні, але мої болячки не давали мені жити. Лікарі поставили діагноз: хронічний панкреатит, хронічний простатит та ще й псоріаз, який мучить мене з 18 років. Одним словом, не людина. Сильно боліли нирки, мучили головні болі, права рука від остеохондрозу практично не розправлялася у кулаці. Що я тільки не використовував: і народна медицина, і медикаменти — все, що тільки мені радили. Одну хворобу лікував, а друга давала про себе знати. Такі муки продовжувалися декілька років. Якось до мене зайшов один знайомий. Побачивши мої муки, розповів, що є сиваська лікувальна грязь, яка багатьом допомагає. Він розповів мені, де її можна придбати. Я не роздумуючи вирішив спробувати грязь на собі. Перші процедури були болючі. Почалося загострення. Але я вирішив не відступати. І вже після п'ятої процедури мені стало значно легше, почала розправлятися рука, перестала боліти підшлункова залоза, і стали підсихати бляшки від псоріазу. Через місяць мене вже не турбували панкреатит та простатит. А на псоріаз знадобилося два місяці, але тіло стало чисте, це таке щастя. Коли приймав сиваську грязь, попутно в мене стабілізувався тиск, до цього я 12 років страждав гіпертонією".

Інформацію щодо придбання або застосування Сиваської лікувальної грязі можна отримати в ТОВ "ВІГОВ" за адресою: м. Полтава, вул. Зигіна, 29 офіс 310 та за тел.: 0(532)56 98 78, 65 56 80, 0(94) 963 46 80, 0(67) 531 67 50, 0(95) 108 59 22.

e-mail: [email protected], http: vigov.org.ua.

Зараз ви читаєте новину «Володимира Кочергу повернули до життя грязі затоки Сиваш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути