понеділок, 25 лютого 2008 18:33

Володимир Скорик сім років був прикутий до ліжка

— Він був душею компанії. Любив із мамою танцювати танго, — розповідає про покійного батька Володимира Скорика з міста Кобеляки його 39-річний син Олег, хірург райполіклініки. — Перед смертю я в день батькові по тридцять уколів робив, щоб хоч трішки продовжити його дні.

72-річний Володимир Антонович помер 20 лютого. Після інсульту та інфаркту він сім років він був прикутий до ліжка. До того останні 13 років шоферував на автобусі автотранспортного підприємства в Полтаві.

— Постійно затримували зарплату. Перед виходом на пенсію після розформовування АТП батькові віддали "газик", на якому їздив. Він його оновив, — каже син. — У нього весь двір був заставлений технікою: машини, мотоцикли, купа велосипедів.

Донька Скорика 47-річна Ольга живе в Полтаві. Вона пенсіонерка. Раніше очолювала відділ кримінальної міліції обласного управління МВС. Онучки-двійнята Аліна та Інна навчаються в 10 класі.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Скорик сім років був прикутий до ліжка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути