четвер, 11 лютого 2010 16:37

Весна: сезонна атака вірусів

  Зберігати у недоступному для дітей місці. Реєстр. свід. UA/10229/01/01 МОЗ України від 10.11.2009 р.
Зберігати у недоступному для дітей місці. Реєстр. свід. UA/10229/01/01 МОЗ України від 10.11.2009 р.

Надзвичайно холодна зима 2009-2010 років в Україні завдала нищівного удару по імунітету громадян. Чи витримає організм весняне потепління, коли разом із природою прокидаються й віруси?

Весна, мабуть, найромантичніша пора року. Після зимового сну оживає довкілля, щебечуть птахи, сонце ніжніше й відчутніше зігріває землю, перші весняні струмочки шукають собі шлях. Та й у наших душах настає потепління, з"являється бажання любити, радіти оновленню.

Але сезонна атака вірусів, що спричинює хвилю застудних захворювань (грип, гострі респіраторні вірусні інфекції), здатна вмить зруйнувати весняну гармонію, плани і сподівання.

Саме тому ми пропонуємо вам своєчасно подбати про своє здоров"я та здійснити відповідну профілактику.

Підвищити загальну опірність організму вірусам допоможе сучасний натуральний препарат, розроблений українськими вченими. Це "Альтабор". Основою цього нового лікарського засобу є екстракт супліддя вільхи клейкої та сірої.

"Альтабор" стимулює імунітет і має противірусну дію, блокуючи активність ключового ферменту життєдіяльності вірусів грипу.

Рекомендують дорослим і дітям від 14 років

Механізм противірусної дії "Альтабору" полягає в індукції синтезу інтерферону. Тобто препарат допомагає організму самостійно виробляти захисні речовини, оперативно зупиняти розмноження вірусних клітин при потраплянні всередину й у такий спосіб — протистояти недузі.

"Альтабор" — таблетки для розсмоктування з приємним смаком. Його рекомендують дорослим і дітям від 14 років для запобігання грипу та ГРВІ, а також для екстреної профілактики після контакту з хворими.

"Альтабор" — препарат рослинного походження. Його отримують із суплідь вільхи сірої та клейкої, зібраних в екологічно чистих зонах. А тому він не чинить негативного впливу на діяльність нирок і печінки, не має небажаних побічних ефектів.

Придбати "Альтабор" можна в усіх аптеках України без рецепта. Ціна препарату значно нижча за ту, котру ризикуєте сплатити ви та ваш організм у разі захворювання.

Отже, аби вберегтися від грипу та ГРВІ, необхідна профілактика. Прийміть "Альтабор"! Подбайте про себе заздалегідь, і віруси не зможуть затьмарити вам весну.

Бережіть себе і обов"язково консультуйтеся з лікарем перед уживанням будь-яких ліків. Зберігати у недоступному для дітей місці.

Зараз ви читаєте новину «Весна: сезонна атака вірусів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути