Ексклюзиви
четвер, 27 серпня 2009 18:39

Валерій Асадчев переконаний у перемозі Ющенка

— Поки що я беру відстрочку, — каже голова Полтавської облдержадміністрації 56-річний Валерій Асадчев. 20 серпня в Полтаві лідер Української народної партії Юрій Костенко на прес-конференції заявив, що УНП може висунути на президентських виборах кандидатуру Асадчева.

— Цього року я підтримую діючого президента Віктора Ющенка. Він достойніший за мене і кращого поки що я не бачу, — говорить Асадчев. — Я переконаний, що він знову буде переобраний. Із точки зору любові до України у Віктора Андрійовича конкурентів немає. Він саме український президент, як і декларував у передвиборній кампанії.

Через п"ять років Асадчев, можливо, буде балотуватися на пост президента України.

— На наступні вибори я про це обов"язково подумаю. А якщо прийдуть достойні молоді кандидати, то, можливо, доведеться їм уступити дорогу, — каже Асадчев. На той момент йому виповниться 61 рік. Вікового обмеження для посади президента немає. Головою держави може стати громадянин України, якому виповнилося 35 років.

Зараз ви читаєте новину «Валерій Асадчев переконаний у перемозі Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути