вівторок, 12 серпня 2008 18:13

"Укргазбанк" дає найвищі відсотки за депозитами

  Директор Полтавської філії ”Укргазбанку” Михайло Ачкасов
Директор Полтавської філії ”Укргазбанку” Михайло Ачкасов

Товариство "Укргазбанк" на ринку банківських послуг працює 15 років. Перше представництво у Полтаві відкрив 2000-го. Нині в області працюють 12 відділень. У обласному центрі відкрили 300-те відділення мережі "Укргазбанку". Він входить до двадцятки найбільших в Україні банків. Його вважають одним із найнадійніших та найдинамічніших, бо робить ставку насамперед на якість обслуговування і пересічних людей, і підприємців, і компаній. Надає повний спектр банківських послуг — від оплати рахунків за світло чи телефон до кредитів на квартиру й бізнес.

Для своїх клієнтів банк постійно влаштовує акції, розіграші, надає бонуси. Полтавка 24-річна Анастасія Ромашова взимку цьогоріч їздила рибалити на фінські озера. Вона виграла в "Укргазбанку" поїздку до Фінляндії.

— Ми з мамою у філії "Укргазбанку" поклали гроші на депозит, — згадує Анастасія. — Не могли повірити, що виграли! Я побувала на екскурсії у містах Гельсінкі й Тампере. Уперше в житті рибалила.

Однак акції — це незначна частина тих вигідних пропозицій, які банк робить своїм клієнтам в Україні загалом і на Полтавщині зокрема.

Директор Полтавської філії "Укргазбанку" Михайло Ачкасов каже, що банк увійшов до першої десятки за розміром вкладів фізичних осіб. На 1 липня 2008-го українці довірили установі понад 4 млрд грн. "Укргазбанк" пропонує понад 10 депозитних програм, які допомагають людині зберегти і примножити свої гроші. За дослідженнями компанії "Простобанк Консалтинг", яка вивчає ринок банківських послуг і складає рейтинги найпривабливіших фінансових пропозицій, "Укргазбанк" за різними депозитними програмами стабільно входить у п"ятірку найвигідніших. А за багатьма позиціями — він перший.

"Укргазбанк" за різними депозитними програмами стабільно входить до п"ятірки найвигідніших

— Для людей, які хочуть вкласти гроші й отримати найбільший прибуток, "Укргазбанк" пропонує депозит "Класичний" — до 19 відсотків річних у гривнях. Якщо покласти на рік у банк 5 тисяч гривень, то до основної суми — за процентами — отримаєте 950 гривень, — пояснює Тетяна Лукомінська, начальник управління продажів роздрібним клієнтам "Укргазбанку".

Інший не менш привабливий вклад — "Хочу бути дорослим" — чудова пропозиція для батьків. Гроші можна покласти на 18 років — до повноліття вашого немовляти. Уявіть, якщо на такий депозит нині зарахувати 1000 грн, то через 18 років на рахунку дитини буде понад 20 тисяч! Відсотки банк нараховує щоквартально і вони теж додаються до основної суми.

Полтавець 28-річний Віталій Никоненко розказує, що вже кілька років користується послугами "Укргазбанку":

— Хотілося б, звісно, покласти на рахунок стільки, щоб жити на відсотки — але я стільки не заробляю. Але потроху кладу гроші на депозит — це краще, ніж розтринькати на речі чи їжу. У мене є дівчина, ми збираємося одружитися, тож і про майбутнє треба думати. Колись квартиру захочемо купити, щоб окремо від батьків жити. А на депозиті можна зібрати певну суму. Крім того, як кажуть, у мене буде хороша "кредитна історія". Якщо доведеться брати кредит у цьому банку — то це вже й аргумент: я ж постійний клієнт, можу розраховувати на їхню лояльність.

А на залишок коштів банк нараховує пенсіонерові 14 відсотків річних

В "Укргазганку" є різні кредитні програми на побутові потреби — ремонт чи відпочинок, а також на житло. На нову квартиру — під 19% річних у гривнях. На вторинному ринку — під 20,5%. Таку позику можна взяти на 30 років. А для людей віком до 35 років "Укргазбанк" разом із Державним фондом сприяння молодіжному житловому будівництву надають пільгові кредити. Гнучка політика банку дозволяє отримати позику на будь-які потреби. Тут сповідують принцип: індивідуальних підхід до клієнта — тож допоможуть і тим, хто має під заставу нерухомість чи гроші з депозиту, і людині, в якої немає стартового капіталу.

Щодо не надто багатих українців. Через "Укргазбанк" вигідно отримувати пенсію на картку. За обслуговування "пластикового гаманця" пенсіонер нічого не платить. Гроші можна забрати у банкоматі в будь-який час — без черг, нервів і бюрократичної тяганини. Мережа банкоматів "Укргазбанку" об"єднана системою "Укркарт" з іншими установами — "Правексбанком", "Укрсоцбанком", Ощадбанком. Тому в їхніх банкоматах також можна знімати гроші без комісії. А на залишок коштів банк нараховує пенсіонерові 14% річних. Більшість банків дають за пенсійними картками від 2 до 12%.

"Укргазбанк" приділяє значну увагу підприємцям — малому та середньому бізнесу, без якого неможливий ефективний розвиток економіки країни. Для бізнесменів є вигідні депозитні програми, кредити на відкриття бізнесу чи купівлю офісу, землі. Наприклад, серед підприємців популярний депозит "Прогресивний" — що довше гроші залишаються на рахунку, то вища щомісячна відсоткова ставка.

Зараз ви читаєте новину «"Укргазбанк" дає найвищі відсотки за депозитами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути